2777
2789
عنوان

پریودی

98 بازدید | 13 پست

چکار کنم خونریزیم زیاد بشه تنبلی تخمدان دارم ولی چون منظمه قرص نداد فقط روز اول خونریزی خوبه بعدش کم میشه(وقتی که کم میشه تا چن روز لک بینی ادامه داره)ولی وقتی زیاد باشه همون ۳ روز تموم

به نظر من مادر شدن خیلی حس قشنگیه ولی خیلی سختی داره من از خوانوادم دورم کمکی ندارم ولی همسرم کمکم میکنه خیلی واینکه خیلی پستی بلندی داره گاهی شده تا صبحم بیدار موندم

زمانی که مادر بشی تازه میفهمی عشق واقعی یعنی چه😊

به نظر من مادر شدن خیلی حس قشنگیه ولی خیلی سختی داره من از خوانوادم دورم کمکی ندارم ولی همسرم کمکم م ...

من درسمو خیلی خوب میخوندم خیلی دوس دارم برم دانشگاه خوب درس بخونم ولی چون بچه اخرم خیلی بهم وابستن نمیزارن برم از کلاس هفتم خاستگار داشتم منم گفتم اگه موقعيت جور شد که خوشم اومد از طرف قبول میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج تو سن کم خیلی جالب نیست به نظر من حدقل باید ۲۰بشی البته من از تجربه خودم میگم  وقتی با کسی اشنا میشی مهمترین چیزی که وجود داره خوانوادشه چون تو با خودش ازدواج نمیکنی درواقع داری با خوانوادش تربیتشون و....  ازدواج میکنی 

من درسمو خیلی خوب میخوندم خیلی دوس دارم برم دانشگاه خوب درس بخونم ولی چون بچه اخرم خیلی بهم وابستن ن ...

منم درسم خوب بود خوانوادم اسرار داشتن که ادامه بدم ولی ول کردم این تصمیم و انتخاب خودم بود که ازدواج کنم  والان پیشمون نیستم چون خیلی چیزا یاد گرفتم که با درس خوندن نمیتونستم یاد بگیزم 

منم درسم خوب بود خوانوادم اسرار داشتن که ادامه بدم ولی ول کردم این تصمیم و انتخاب خودم بود که ازدواج ...

۲۰ سال خوبه من دوس ندارم با بچم اختلاف سنی مون زیاد باشه کلا هرچیزی خوبی و بدی خودشو داره ولی مجرد بودنو دوس ندارم اخلاقم اینجوریه پسری تو زندگیم راه نمیدم برا رل و دوستی

۲۰ سال خوبه من دوس ندارم با بچم اختلاف سنی مون زیاد باشه کلا هرچیزی خوبی و بدی خودشو داره ولی مجرد ب ...

عین من دوس نداشتم فاصله سنیم با بچم زیاد باشه😆

عین من دوس نداشتم فاصله سنیم با بچم زیاد باشه😆

همین کراشم که گفتم فامیلمونه عمه کراشم مادر بزرگ منه بعد من اصلا اینو ندیدم انقد بهم میگف میخوای باهاش ازدواج کنی فکرش افتاد تو سرم بعد پیچ شو دیدم خوشگل نیس معمولیه ولی خوبه

اگه هم بیاد خاستگاری فک نکنم قبول کنن خانوادم چون طایفه اونارو بابام بدش میاد ازشون

همین کراشم که گفتم فامیلمونه عمه کراشم مادر بزرگ منه بعد من اصلا اینو ندیدم انقد بهم میگف میخوای باه ...

یعنی میشه بچه داداش مادر بزرگت؟  یعنی پسر دایی مامانت؟