2777
2789
عنوان

زیبایی صورت

1106 بازدید | 23 پست

شما چ کارهایی انجام میدین برای رسیدگی ب پوست و زیبایی بیشتر صورتتون؟ ( بجز محصولات پوستی) با استفاده از چیزای طبیعی البته 

بعد برای گودی زیر چشم چی پیشنهاد میکنین

سوال منم هست

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا مخالف ماسک خونگیم ولی تخم کتان و آب برنج (البته برنج اصل ایرانی باشه از این هندیا نه😂🤦🏻) و خود برنج مثلا برنج رو چند بار آبکش کن ک تمیز باشه دوباره بزار تو آب اون تمیزه رو با یکم برنج توی مخلوط کن بزار مخلوط کن ی ماده نرم از مخلوط کن در میاد اونو بزن ب صورتت 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

برای چی خوبه

بوتاکس می‌کنه صورتت رو ب صورت کاملا طبیعی گلم هر دوتامون این خاصیت رو دارن مادرم همیشه استفاده می‌کنه یا حنا و ماست اینم خیلی خوبه میزارع رنگم پس نمی‌ده برا سفت شدن پوستش میزنع

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بوتاکس می‌کنه صورتت رو ب صورت کاملا طبیعی گلم هر دوتامون این خاصیت رو دارن مادرم همیشه استفاده می‌کن ...

منظورم هر دوتاشون  یعنی آب برنج و تخم کتان هردو این خاصیت رو دارن اشتباه تایپی شد 🤦🏻😂