2777
2789

اصلا داغونم،  به مامانم گفتم پتومو ببر بده خشک شویی بگو تک شورش کنه ، رفته آقاهه بهش گفته معمولی ۱۵۰ تومن ، تک شورش ۳۰۰ تومن ، مامانم پرسیده  معمولی بهداشتیه؟ آقاهه گفته آره مواد ضد عفونی میزنیم 

مامان منم گفته ۳۰۰ خیلی گرونه همون معمولی بشور 

الان دارم دیوونه میشم 

البته من وسواس نبودم مامانم باعث شد وسواس شم پارسال گفت همه پتو هارو با هم میندازن و .... 

حالا الان خودش میگه اشکال نداره اگه میخواستم ۳۰۰ بدم یه منو دیگه میخریدم😒😒

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

اشکال نداره وقتی بشوره هر کثیفی و میکروبی از بین میره.

اگر چندشت میشه ازش استفاده کنی چند روز بندازش جلوی نور آفتاب. 

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

چقدر گرون شده. من چند ماه پیش ۶۰ تومن دادم.

اره البته این دفعه یه جای بهتر دادیم قبلا همون ۹۰ یا ۱۰۰ میگرفت

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

فکر نمی کنم اینجور باشه ها 

شهر ما تک تک می شورند 

حتی یه بار ازشون خواستم فقط پتو های منو با هم بشورند گفتند نمیشه همه تک به تک شسته می شه

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
ما خودمون پتومون میشوریم

اگه خودت بشوری بهتر و تمیزتره

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
فکر نمی کنم اینجور باشه ها شهر ما تک تک می شورند حتی یه بار ازشون خواستم فقط پتو های منو با هم بشورن ...

پس چرا فرق میکنه تک شور کردن با معمولی شستن؟