2777
2789
عنوان

کنکوری

44 بازدید | 7 پست

دوستم روزی دوازده ساعت میخونه و ۱۰۰ تا تست میزنه 

میگه تعداد تستام کمه 

مغزم و خوردهههه 

شما بگید خوبه یا بد 

از تیر شروع کرده بود و استمرارش و حفظ کرده 

من نصف اونم نمیشم 😭🤣

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نسبت به ساعت مطالعه تعداد تستش کمه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه رشته ای ؟

تجربی

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نسبت به ساعت مطالعه تعداد تستش کمه

بیشتر میخونه 

خوش به حالش من به زور به ۶ ۷ ساعت میرسه با تعداد تست کم هعی خدا هنوز زیست فصل دو عمشیمی فصل ۱ دهمهمی ...

اون پایه رو جمع کرددددد