2777
2789
قیمتش مهم نیست یه عطر خیلی شیک میخوام

عطر های شیک از نظر من: 

ایوسن لورن لیبر

کوکوشنل مادمازل

جیونچی وری ایرسیستیبل زنانه

دولچه اند گابانا زنانه

ورساچه یلو دایموند

لالیک ل آمور

دیور ادیکت

ورساچه برایت کریستال

میس دیور بلومینگ

212 س‌ک‌س‌ی زنانه

شنل چنس او تندر 

رین دراپس اجمل

چستیتی

من عطرای زیادی تست نکردم بیشتر عطرای همه پسند رو تست کردم که اینا بینشون شیک ترین بودن
چون گفتین شیرین نه ملایم و معتدل هارو گفتم

فاطمه ام دختر روستا ✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عطر های شیک از نظر من: ایوسن لورن لیبرکوکوشنل مادمازلجیونچی وری ایرسیستیبل زنانهدولچه اند گابانا زنا ...

ممنون عزیزم  ..بله از،بین عطرهایی که پیشنهاد کردین چند تاش رو داشتم  و با نظرتون موافقم ..لیبر و کیرکه رو هم میخوام تست کنم   ..بازم مرسی از،وقتی که گذاشتین و معرفی کردین❤️  

ممنون عزیزم ..بله از،بین عطرهایی که پیشنهاد کردین چند تاش رو داشتم و با نظرتون موافقم ..لیبر و کیر ...

خواهش میکنم♥️ 

من لیبر و این روزا میپوشم 

کیرکه تیزیانا رو هم دارم  ولی نمیزنمش

خواستی در موردشون یه توضیح کوچولو بدم

فاطمه ام دختر روستا ✨
بله اگه زحمتی نیست ممنون میشم

عزیزم لیبر رو هر جا برین درموردش ریویو بخونین نوشته یه عطریه که خاص نیست ولی شیکه

من اولش که تستش کردم گفتم نهههه این قدیمیه و تکراری ولی وقتی اومدم خونه عاشقش شدم به عطر شیک و مدرن و بدون پیچیدگی. تمیز و گرون و سکه دار عین استایلهای اولد مانی که خاص نیستن و پیچیدگی ندارن اما خب بهت حس خوب و پولداری میدن😅 گفتم بگم تو ذوقت نخوره

در مورد کیرکه ام وقتی تستش کردم خوشم اومد و خریدمش ولی آوردمش خونه بوی فلفل سیاه و پاستیل ازش گرفتم فلفل و میتونم تحمل کنم اما بوی خوشمزه و پاستیل و … رو اصلاا

عوضش مامانم دوسش داشت 

فاطمه ام دختر روستا ✨
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792