2777
2789

اولین بار میخواستم بسته از طریق پست بفرستم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رومم نشد از مسولش بپرسم

الان شک دارم که شماره شناسنامه باید مینوشتم یا نه

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

😐😐😐ندزدنت یوقت

😂😂😂

با بقیه اطلاعات اوکیم

ذهنم درگیره چرا شماره شناسنامه خواستن؟

یعنی روی برچسپ شماره شناسنامم رو میزنه روی مرسوله پستی؟

شما نمیدونی چطوریه؟

اخه شماره شناسنامه واسه چیشونه

وقتی نوشته باید بنویسی دیگه 

به دزد ندادی که اداره پسته ها ننویسی دردسر میشه چون باید بتونن شناسایی کنن اکه یه چیزی شد باید اطلاعات دقیق باشه که کلاهبرداری چیزی نه این وسط

وقتی نوشته باید بنویسی دیگه به دزد ندادی که اداره پسته ها ننویسی دردسر میشه چون باید بتونن شناسایی ک ...

من خودم بسته زیاد سفارش دادم وقتی اومده روی برچسپ روی بسته شماره شناسنامه فرستنده رو ننوشتن!

یعنی مال منم نمینویسن؟؟؟

اورگان دولتیه مگه کشکه که کاری بکنن یوقت

نمیدونم کلا از بچگی این ترس داشتم از اطلاعاتم کسی سو استفاده کنه🥲

من خودم بسته زیاد سفارش دادم وقتی اومده روی برچسپ روی بسته شماره شناسنامه فرستنده رو ننوشتن!یعنی مال ...

نه نمیزنن فقط برای پیگیریه که اگه کد رهگیری اینا نداشته باشی با اون پیگیریم میشه کرد