2777
2789
عنوان

من خیلی هولم

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا به تو هم درخواست داده بودم؟ یادم نیست... نکنه چند تا اکانت داری 😂

ب اکانتای منم داده بودید😑

نتیجه میگیریم ک حرف پسرارو جدی نگیرید هرچی میگن به همه دخترا میگن😑😂

عاشق گربه ها🥺🍓❤
واقعا راست میگی

خودتو لطفا ناراحت نکن اصلا از حرف هیچکسی

الانم تو ایران جز ادمای مرتبط با دولت بقیه زندگی معمولی دارن و هیچ ایرادی هم نداره

جنوبی ها هم به خونگرمی و مهربونی معروفن نه چیز دیگه😍💝

نه دیگه نشد مامان فهمید دعوامون کرد

آخی عزیزم... معلومه که چون کوچولویین یکم صبر کن بزرگ بشی آقا بشی ایشالله عروسی هم میکنید😂

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫
من با شما حرفی ندارمچرا دیروز گفتی بوشهریا زیر خط فقرنصدا سیما کم جنوبیارو فقیر کثیف زشت نشون میدن ش ...

خانم شرمنده من خودم جنوبی ام تو نقشه ببین رامشیر کحا قرار گرفته من سربازیم بوشهر بودم پایگاه هوایی بودم بازم میگم تنها مرکز استانی هستش که از شهرستانهای تابعه اش همچون دیلم گناوه برازجان محرومتره با وجود گمرگ به آن بزرگی اجناس تو بازارش گرونتره 

ولی خداییش ساحل دریاش قشنگه و مردم خونگرمی داره در هر خونه اش بری حس میکنی صاحب خونه ای این دو ماه محرم و صفر کمتر شهری مثل بوشهر نذری میدن

شاید یکی از قطب‌های صیادی کشور باشه ولی نمیدونم چرا ماهی تو بازارش گرونه 

ولی به هر حال ببخشید قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم روال غیر عادی اداری اونجا که همش مبتنی بر رشوه و پارتی هستش باعث شد مسیر زندگ تغییر کنه و خاطره خوبی از آنجا نداشته باشم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

خانم شرمنده من خودم جنوبی ام تو نقشه ببین رامشیر کحا قرار گرفته من سربازیم بوشهر بودم پایگاه هوایی ب ...

تو این ده پونزده سال اخیر خیلی عوض شده قشنگ و تمیز به قولی باکلاس شده اما همچنان بقیه فکر میکنن ماها تو غار زندگی میکنیم

بله جنس خیلی گرونه دلیلشم نمیدونم

پارتی به نسبت بقیه جاها خیلی کمتره قبلا شاید بود الان بهتر شده اما بله هنوزم هست

.