2777
2789
عنوان

مجردا بیاین❤️

327 بازدید | 27 پست

سلام دوستان گلم

من شنیدم نماز حضرت رسول حاجت میده ،حالا میخوام فردا که رحلت پیامبر (ص) هست به نیت یه ازدواج موفق پر از عشق و آرامش و خوشبختی بخونم .

دوستانی که حاجتشون مثل من هست و میتونن این نمازو بخونن بیان باهم همراه بشیم و برای هم دیگه هم دعا کنیم انشالله همگی همین امسال عروس بشیم.

کیا هستن؟ بگید تا طریقه خوندنشو بزارم🧡

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث شمام ازدواجم جور نمیشه خیلی دعا کردم نشد گفتم شاید حکمتی بوده دیگه بیخیال شدم نمیتونم دیگه دع ...

منم همینطور

هر کس میاد سر راهم میگم همینه خودشه بعد میبینم اونم تو زرد از اب درمياد خسته شدم دیگه🥲

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

سید ابن طاووس به سند معتبر از حضرت رضا (علیه‌السلام) روایت کرده: که از آن حضرت درباره‌ی نماز حضرت جعفر طیار (رحمة‌الله‌علیه) پرسیدند؛ حضرت فرمود: چرا از نماز حضرت رسول (صلی‌الله‌علیه‌وآله) غافلی؟ شاید رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآله) نماز جعفر را بجا نیاورده باشد و شاید جعفر نماز رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌وآله) را نخوانده باشد.

سؤال‌کننده عرضه داشت: یابنَ رَسول الله! نماز پیامبر را به من بیاموز! حضرت فرمود: دو رکعت نماز می‌خوانی؛ در هر رکعت «یک مرتبه» سوره «حمد» و «پانزده مرتبه» سوره «اِنّا اَنزَلناهُ» و در رکوع و پس از سر برداشتن و در سجده اوّل و بعد از آن و در سجده دوّم و پس از آن در هر یک «پانزده بار» سوره «اِنّا اَنزَلناهُ» را می‌خوانی، آنگاه تشهّد خوانده و سلام می‌دهی.

چون فارغ شوی بین تو و خداوند گناهی نمی‌ماند جز آنکه آمرزیده شود و هر حاجتی که از حق‌تعالی بخواهی روا خواهد شد و پس‌ازآن این دعا را می‌خوانی:

لَا إِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ رَبُّنا وَرَبُّ آبائِنَا الْأَوَّلِینَ، لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ إِلٰهاً واحِداً وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ، لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ لَانَعْبُدُ إِلّا إِیَّاهُ مُخْلِصِینَ لَهُ الدِّینَ وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ، لَا إِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَحْدَهُ وَحْدَهُ وَحْدَهُ، أَنْجَزَ وَعْدَهُ، وَنَصَرَ عَبْدَهُ، وَأَعَزَّ جُنْدَهُ، وَهَزَمَ الْأَحْزَابَ وَحْدَهُ، فَلَهُ الْمُلْکُ وَلَهُ الْحَمْدُ، وَهُوَ عَلىٰ کُلِّ شَىْءٍ قَدِیرٌ، اللّٰهُمَّ أَنْتَ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَنْ فِیهِنَّ فَلَکَ الْحَمْدُ، وَأَنْتَ قَیَّامُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَنْ فِیهِنَّ فَلَکَ الْحَمْدُ.

شایسته‌ی پرستشی جز خدا نیست، پروردگار ما و پروردگار پدران نخستین ما، شایسته پرستشی جز خدا نیست، پرستیده یکتا و ما تنها به فرمان او هستیم؛ شایسته پرستشی جز خدا نیست، جز او را نمی‌پرستیم و دینمان را برای او خالص می‌کنیم، گرچه مشرکان را خوش نیاید، معبودی جز خدا نیست، یکتا، یگانه و بی‌همتاست، به وعده خویش وفا کرد و بنده خود را یاری کرد و سپاهش را نیرومند ساخت و به‌تن‌هایی همه دشمنان را گریزاند و تارومار ساخت، فرمانروایی و ستایش تنها شایسته اوست و او بر هر چیز تواناست، خدایا تویی! نور آسمان‌ها و زمین و هر که در آن‌هاست، پس ستایش تنها برای توست و تویی برپادارنده آسمان‌ها و زمین و هرکه در آن‌هاست، پس ستایش تنها تو را سزاست.

وَأَنْتَ الْحَقُّ، وَ وَعْدُکَ الْحَقُّ، وَقَوْلُکَ حَقٌّ، وَ إِنْجَازُکَ حَقٌّ، وَالْجَنَّةُ حَقٌّ، وَالنَّارُ حَقٌّ، اللّٰهُمَّ لَکَ أَسْلَمْتُ، وَبِکَ آمَنْتُ، وَعَلَیْکَ تَوَکَّلْتُ، وَبِکَ خَاصَمْتُ، وَ إِلَیْکَ حَاکَمْتُ، یَا رَبِّ یَا رَبِّ یَا رَبِّ اغْفِرْ لِى مَا قَدَّمْتُ وَأَخَّرْتُ، وَأَسْرَرْتُ وَأَعْلَنْتُ، أَنْتَ إِلٰهِى لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاغْفِرْ لِى وَارْحَمْنِى وَتُبْ عَلَىَّ إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِیمُ

و تو حقی و وعده‌ات حق و گفتارت حق و عملت حق و بهشتت حق و دوزخت حق است؛ بار خدایا تنها به فرمان تو به تو ایمان آوردم و بر تو توکّل کردم و به خاطر تو (با بدان) دشمنی کردم و تنها به‌سوی تو دادخواهی نمودم؛ پروردگارا، پروردگارا، پروردگارا! ببخش گناهانی را که پیش از این مرتکب شده‌ام و پس از این مرتکب می‌شوم و آنچه پنهان و آشکار انجام داده‌ام، همه را، خدای من! شایسته پرستشی جز تو نیست؛ درود فرست بر محمّد و خاندان محمّد! و مرا بیامرز و به من مهر ورز و توبه‌ام را بپذیر، همانا تنها تویی بسیار توبه پذیر مهربان.

منم مث شمام ازدواجم جور نمیشه خیلی دعا کردم نشد گفتم شاید حکمتی بوده دیگه بیخیال شدم نمیتونم دیگه دع ...

ایشالله درست میشه عزیزم ناامید نشو ❤️

طریقه خوندن گذاشتم اگه دوست داشتی اینم بخون

ایشالله حاجت روا بشید

منم همینطورهر کس میاد سر راهم میگم همینه خودشه بعد میبینم اونم تو زرد از اب درمياد خسته شدم دیگه🥲

ایشالله درست میشه ناامید نباش گلم

طریقه خوندن نمازو گذاشتم دوست داشتی بخون🧡

گذاشتم عزیزمانشالله حاجت روا بشید

دورکعتیه .رکعت اول حمد و ۱۵ تا سوره قدر.بعد رکوع ۱۵ تا قدر.بعد از رکوع که می ایستیم ۱۵ تا قدر .سجده اول ۱۵ تا قدر .بعد از سجده اول ۱۵ تا قدر .سجده دوم ۱۵ تا قدر .بعد از سجده دوم که نشستیم ۱۵ تا قدر .رکعت دوم هم مثل رکعت اوله .سر جمع در هر رکعت ۱۰۵ تا سوره قدر خونده میشه .قبل از تشهد و سلام هم ۱۵ تا قدر باید خونده بشه .نیت دو رکعت نماز حضرت رسول اکرم هست