2777
2789
عنوان

چرا اینطورند

29 بازدید | 3 پست

تا حالا هرچیزی ک داشتم ی روز بعد دامادمون برا خواهرم گرفته

حتی قبلنا ک اقدام ب بارداری داشتم و دکتر میرفتم خواهرم ک چن ماه از عروس نمیگذشت هم همش راجب بارداری ازم میپرسید اینکه چ قرصایی میخورم یا ... بعد متوجه شدم اونم تو اقدامه و اصلا نمیگفت ک اقدامه

جالبه ک بگم اگه اون ی چیزی داشته باشه من اتفاقی همرنگش رو داشته باشم فکر میکنه از عمد بوده

بعد حالا دو روز پیش ک دیدمش  قاب  گوشیمو دید گفت خوشگله 

بعد  امروز دیدم شوهرش دقیقا ی قاب مثل مال من گرفته براش فقط رنگش متفاوت بود با اینکه قاب قبلیش هم نو بود اونو کنار گذاشته بود

حالا دامادمون و خانوادش اگه کسی همش عین وسیله هاشونو بگیرن میگه فلانی رقابت میکنه فلانی حسوده

بار ها این حرفارو از مادرشوهر خواهرم شنیدم

از طرفی هم میگم عب نداره بزار برا خواهرم بگیره ولی میدونم اگه قضیه برعکس بود من میشدم حسود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خودشونم قبول دارن حسودن دیگه..😂👌

خیلی ازشون شنیدم ک میگن فلانی کافیه بدونه ما چیزی گرفتیم میرن عین همونو میخرند یا همون کارو میکنن

بعد حالا میبینم تمام توجهشون ب منو شوهرمه