2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 44 پست
شما جای من بودید چیکار میکردید ؟ 

کار خودمو میکردم.من ۲ آذر ماه عروسی دختر خالمه ولی میخوام هر چه زودتر اقدام کنم.تازه دختر خالم مجلس حنابندونشو قراره تو حیاط خونه مامانم اینا برگذار کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونید بچها  منظورم از اینکه میگفتم بزازم واسه بعد عروسی بخاطر این بود که میخواستم برم باشگاه و رژیم بگیرم چهار پنج کیلو کم کنم تا عروسی اما اگه تو اقدام باشم که نمیتونم رژیم بگیرم و ورزش کنم میتونم ؟ 

دوست داشتم واسه عروسیش خودمو اماده میکردم که خوب باشم  اما اگه حامله باشم خیلی بده 😕

نه اتفاقا...میشی یه خانم و مادر زیبا...منظره یی که هر کسی ببینه دلش قنج میره

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

سلام دوست عزیز،چشمای پسرتون خوب شدن؟؟یبار تو یه تاپیک درموردش صحبت کرده بودین میخواسم ببینم اخرش چی شد انشاالله که خوب شده باشه

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

به خاطر زندگی یه نفردیگه شما تو‌زندگی خودت خلل ایجاد نکن

من عروسی برادرم هشت ماهه باردار بودم

خیلیم خوش گذشت بهم،همه لوسم‌میکردن😬

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
اخه میدونید بچها  منظورم از اینکه میگفتم بزازم واسه بعد عروسی بخاطر این بود که میخواستم برم باش ...

سلام به نظرم هم میخوای برای بارداریت اماده باشی هم میخوای برای عروسی خوش اندام 

به هر حال به یهپزشک در میون بزار اگر اضافه داری که خیلی خوبه برای بارداریت هم بتونی کم کنی اگر نه که کار خودت را بکن بنای زندگیت رو روی بنای زندگی کسی نکن حتی اگر عروسی خواهر و برادرت هم بود هیچی مهمتر از خودت و همسرت و بچه هات نیستن اینو تا اخر عمر بدون اولویت خدا و دل خودته

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سلام دوست عزیز،چشمای پسرتون خوب شدن؟؟یبار تو یه تاپیک درموردش صحبت کرده بودین میخواسم ببینم اخرش چی ...

سلام عزیزم پسرمو تشخیص دادن که ضعیفه از قبل از عید عینک میزنه حدود یک ونیمه شمارش 

سلام به نظرم هم میخوای برای بارداریت اماده باشی هم میخوای برای عروسی خوش اندام  به هر حال به ی ...

عزیزم مرسی از نظرت ووقتی که گذاشتی 

باردار شدم نی نیم هم الان تو بغلمه😊

یه هفته بعد از عروسی هم زایمان کردم ☺

تاریخشون همش تغییر میکرد تا افتاد روزهای آخر بارداری من ولی خیلی خوب بودم ☺

سلام عزیزم پسرمو تشخیص دادن که ضعیفه از قبل از عید عینک میزنه حدود یک ونیمه شمارش 

انشاالله که همیشه تنش سالم باشه،این چیزا اصلا مهم نیست ما مادرا بیخودی حساس میشیم،الهی عاقبت بخیر بشن

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!