2777
2789
عنوان

تعریف میکرد میگفت

109 بازدید | 15 پست

یکی از دوستام میگفت دختر همسایه مون با دوستاش میرن ویلا باغ استخر خوش میگذرونن سر یک شوخی هلش میدن سرش میخوره لبه استخر بیهوش میشه وقتی بهوش میاد میبینه دوستاش دار براش قبر میکنن 💔

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه قبلش هوش اومده😂

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
دور همی دخترونه بود

دخترا عاقلتر از این حرفها هستن . این دیوانه بازیها مال پسرا هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دخترا عاقلتر از این حرفها هستن . این دیوانه بازیها مال پسرا هست .

دختر پسر نداره برای هرکسی ممکنه میش بیاد 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
دختر پسر نداره برای هرکسی ممکنه میش بیاد

برای هرکسی پیش نمیاد . کدام دیوانه ای میاد یه نفر که بیهوش شده رو بدون طی مراحل قانونی توی باغ خاک کنه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .