2777
2789
عنوان

شوهر بی پول

278 بازدید | 6 پست

تو رو خدا به کسی ازدواج نکنین که هیچ برنامه ریزی واسه زندگیش نداشته، بی پوله، پشتوانه مالی نداره و ....

من ازدواج کردم و غلط کردم 

تمام حقوقش واسه قسطای وام‌های مجردیش می‌ره 

رفته مغازه زده و داداششو شریک کرده، الان از حقوقمون باید پول بدیم واسه اجاره ملک مغازه 

چند تیکه از طلا هامو فروخته، الان یه وامی گرفته ، قرار بود از همون وام واسم یه تیکه از طلا هامو بخره، امروز زنگ زده ، میشه پولشو بدم واسه مغازه خرید کنم و طلاتو چند ماه دیگه بخرم ، گفتم نه 

آنقدر حرف زد تا آخرش الکی گفت من میخواستم سورپرایزت کنم و .....

اگر فهمید ۱۰۰۰ تومن دارم تا به یه بهونه ای ازم نگیرش دست بردار نیست 

خسته شدم از کاراش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حق داری خیییلی مهمه این قضیه من که نمیتونم واقعا کنار بیام

خیلیییی مهمه

من این حجم از نداری رو تو عقد متوجه شدم و بعد از ازدواجم 

متاسفانه شوهرم فکر می‌کنه وظیفه کنه که هر چی دارم کمک کنم و صدام در نیاد 

الان مشکل چیهموقعی که اومد خواستگاری کارش چی بود

موقعی که اومد شغل دولتی داشت 

بهم گفت من کار پیمانکاری هم میگیرم و پول دارم و دارم با پولم کار میکنم و خونه داشتم فروختم گذاشتم تو کار ( همون مغازه ای که الان داره) 

بعد از ازدواجمون این مغازه دایر شد 

مغازه پولی تو خونه ما که نیاورده هیچ، مثلا کم میاره و اجارو نمیتونن بدن، شوهرم از حقوق خودش میده 

اون مغازه به پول نیاز داره، یعنی همیشه باید یه ۵۰ میلیونی نقدی داشته باشن، شوهرم ۱۰۰ میلیون وام گرفت ، قرار شد یه تیکه از طلاهایی که من فروختم واسش رو واسم بخره، الان زنگ زده ، بیا معامله کنیم ، طلا رو نخر تا چند ماه دیگه پولشو بده به من واسه مغازه خرید کنم 

خودمون مستاجریم ، تو خرج ماهیانه مون می‌مونیم 

اصلا درک نداره، تا حرفی هم میزنم میگه مگه خونه نمیخوای، باید مغازه درآمد داشته باشه که بخرم 

از اونور داداششو شریک کرده ، هر کاری کنه نصف مال اونه، بدون هیچ پولی ، فقط استفاده میکنه