2777
2789
عنوان

مشکل گشا

55 بازدید | 4 پست

سلام به همگی

بچها میخام مشکل گشارو به شرینی بخونم نذر کنم.رفتم‌اینترنت نمیدونم کدومه میگن شبیه داستانه لطفا اگ‌کسی داره برام بفرسته

ایشالله گره از مشکلات شماهم باز بشه🌻🤲

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

عزیزم میشه دعا کنی بتا بالا رفته باشه بچه نه خارج رحمی باشه نه پوچ دعا کن سالم باشه ساعت 11ونیم جواب میدن دعا کن بالا رفته باشه

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
عزیزم میشه دعا کنی بتا بالا رفته باشه بچه نه خارج رحمی باشه نه پوچ دعا کن سالم باشه ساعت 11ونیم جواب ...

انشاالله صحیح سالم باشه

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم میشه دعا کنی بتا بالا رفته باشه بچه نه خارج رحمی باشه نه پوچ دعا کن سالم باشه ساعت 11ونیم جواب ...

برات دعا کردم ایشالا هر چی خیر و صلاحه

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

چرا کسی نیس💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز