بچه من ۱۱ماه ازدواج کردم یه دونه خواهر شوهر دارم یک جاری همه با هم ۱۲نفر میشیم به نظرتون حتما باید دعوت کنمشون؟ ازشون دل خوشی ندارم بار ها باعث دعوا من و شوهرم شدم اصلا اسمشون میاد یاد کاراشون میوفتم اعصابم خورد میشه فوق العاده آدمای فضولی هم هستن می دونم که اگه یه شب بیان خونم دیگه تا دو سه هفته غیبت میکنن با خودشون و اطرافیانشون اون جاریم که اهل مسخره کردن آدمام هست و می خواد بگه من سر ترم البته از کمبودش چون من از همه لحاظ از اون بهترم مادر شوهرمم آدم خاله زنکی حتمانم هرجا میریم باید بچه هاش باید باشن تا حدی که فامیلش ازش میترسن دعوتمونم نکردن چون تو این اوضاع گرونی توقع داره همه خونوادشو بگن تو عروسیام همه رو با بچه بزرگی میگن اینو با عروسا و دومادش مامان و آجیمو یه بار دعوت کردم با این اوصاف به نظرتون خانواده شوهرمو دعوت کنم یا خودمو بزنم به کوچه علی چب بیخیالش؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بیشترمون خانواده شوهر همینن میبیننت تا کی پشتت حرف میزنن تا دوباره ببیننت .چند سال که ازدواج کردیم دعوت میکنیم میخواد ازمون خوشش بیاد میخواد بدش بیاد مهم نیست من احترام که از خانواده خودم یاد گرفتم بهشون نشون میدم برای یه شب هیچی نمیشه یه زرشک پلو با مرغ بزار میره برای عید
نه مثل بعصیا که کسی رو دعوت نمیکنن ولی خدنه بقیه میرن
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید