2777
2789
عنوان

وای این پریودی چقدر بیخود هستش

210 بازدید | 13 پست

چقدر دهن سرویسه

دوران پی ام اس که عصبی و هورمونا بهم میخوره

تا دو روز اول هم که انگار از تمام سلولای پام داره خون‌ میپاشه و نجسسسس هستم انگار

تا دو روز اول که خواب عذابه وقتی بیدار میشیم انگار سیفون رحم رو کشیدن 

هوا گرررم فکر کن لباس زیر تنگ یه چیزیم روش دوباره یه چیزی روش میپوشیم که اینو محکم نگه داره تف باز حداقل پاییز زمستون خنکه

میخوایم بریم مسافرت باید یه طوری تنظیم کنیم پری نباشیم مخصوصا سفر زیارتی حالا شما فکر کن تو یه خانواده سه تا زن باشیم و هر سری هم یکی پریود

همچنان امیدوار

سخت‌ترش اینه ک تو پریودی عادت داری همش دمر بخوابی حالا باید بچه هم شیر بدی

من الان تو این وضعیتم کمرم داره میشکنه پسرم چندبار تو خواب شیر میخوره واقعا برام سخته تو این شرایط شیردهی

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت‌ترش اینه ک تو پریودی عادت داری همش دمر بخوابی حالا باید بچه هم شیر بدیمن الان تو این وضعیتم کمرم ...

خوب عادت رو ترک کن به بغل بخواب یا به پشت

سلامتی و خوشبختی دخترم

من فقط روز اول شدیدا عصبی و بد اخلاق میشم درد جسمیو اینا ندارم اصلا فقط باید حواسم باشه کسیو روز اول متلاشی نکنم😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هوووف من تازه روز دوممه حالا🤦🏻‍♀️💔

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

من فقط روز اول شدیدا عصبی و بد اخلاق میشم درد جسمیو اینا ندارم اصلا فقط باید حواسم باشه کسیو روز اول ...

ی جا خوندم تو پریودی احتمال قتل هم هست ک اگه اتفاق بیفته قتل عمد حساب نمیشه🤕

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ی جا خوندم تو پریودی احتمال قتل هم هست ک اگه اتفاق بیفته قتل عمد حساب نمیشه🤕

همیییییییشه ی روز قبل پریود هر دفه ها با شوهرم به مرز طلاق میرسیم 😂😂😂 اس ام اسای وحشتناک براش میفرستم همینکه پریود میشم یاد خوبیاش میوفتم 

2790
2778
2791
2779
2792