2777
2789
عنوان

متخصص زنان در اصفهان

392 بازدید | 10 پست

سلام خانمای اصفهانی ...به نظرتون کدوم دکتر بهتره واسه زایمان و تحت نظر بودن تو اصفهان....الان دکترا بیشتر به فکر پولن تا به فکر بیمار ....کدوم بیمارستان برا زایمان سزارین بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترش کی بوده ..یعنی زیر میزی میگیرن آخه الان دکترا ۱۵ میلیون فقط برا خودشون میخوان هزینه بیمارستان ...

نگفت دکترش کی بود منم به عقلم نرسید بپرسم گفت خیلی خوب بود 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

عزیزم اتوسااعتمادی فر خوبه.

بیمارستان اصفهان و سینا زایمان میکنه.

من راضی بودم.

البته زیر میزی هم میگیره

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
عزیزم اتوسااعتمادی فر خوبه.بیمارستان اصفهان و سینا زایمان میکنه.من راضی بودم.البته زیر میزی هم میگیر ...

من خودم بیمارستان اصفهان سزارین کردم و راضی بودم

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
عزیزم اتوسااعتمادی فر خوبه.بیمارستان اصفهان و سینا زایمان میکنه.من راضی بودم.البته زیر میزی هم میگیر ...

مممنون عزیزم دکتر خودمم زیر میزی میگیره بخاطر همین نمیخوام برم پيشش 

مممنون عزیزم دکتر خودمم زیر میزی میگیره بخاطر همین نمیخوام برم پيشش

سلام عزیزم خوبی.ببخشید اینجا سوالمو پرسیدم حنارو گذاشتی کف پا دوماه یعنی چن بار تکرار کردی ؟ و طریقه درست کردن و اینکه شبا حتما باید بذاریم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنی♥️