2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

153 بازدید | 17 پست

آقا تو محل کارمون بیمارستان کار میکنم  یه اتفاقی افتاد ببینید ۵۰ ۵۰ قبول دارم شاید اشتباه کردم یکی از همکارا تو یه زمینه ورزشی موفقیت پیدا کرده بود عکسش تو گوگل بود تو گروه همکارا فرستادم و بهش تبریک گفتم خودش شاکی نبود بقبه گفتن این یه مورد شخصیه و نباید اینکارو میکردی ، بنظر خودم که اشتباه نبود نمیدونم والا 

حالا یه همکار که از قضا خانم هم هست دائم توی جمع جلو بقیه دایم بهم میگه که تو فلانی و دیدی اینکارو کرد و اینا کلن میخواد اعتماد بنفسم رو بگیره و ولی من به خودم نمیگیرم و مدارا میکنم میگم این میخواد یه دعوا گنده راه بندازه آبرومو ببره چون دیگه کاراش قابل تحمل نیست 

جوابش نمیدم فقط نگاش میکنم نمیخوام با بی احترامی جواب بدم 

یه جواب مودبانه که نتونه دستش بگیره بعدا و حساب کار دستش بیاد که اشتباه کرده بگید نمیدونم کلن خیلی رو مخه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۳تاتون مجردید؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

خب اول اینکه اون تصویر تویه گوگل بوده، و در بستر فضای مجازی برای تمام کاربرانی که به اینترنت دسترسی دارن قابل مشاهده بوده، پس این کار شما اشتباه نیست، و دوم اینکه کار خیلی خوبی میکنین که سر به سر اون همکار خانم نمیزارین، افرادی رو میشناسم که به خاطر ترفیع مقام یا جلب توجه دنبال یه نقطه ضعف برای پایین کشیدن همکار شون بودن، پس در زمینه ی کاری اصلا به کسی اعتماد نکنید، حتی اگه اون شخص همکار یا ارشد تون باشه

من و اون خانم بله ولی اون یکی نه

اونکه تبریک گفتی آقاست ومتاهل؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خب اول اینکه اون تصویر تویه گوگل بوده، و در بستر فضای مجازی برای تمام کاربرانی که به اینترنت دسترسی ...

اتفاقا منم گفتم که تو فضای مجازی بوده 

میگه درسته اما شما نباید بازنشر بدید 

وزن طرف قدش شاید دوست نداشته کسی بدونه 

موافقم