2777
2789
عنوان

شیرازیا

110 بازدید | 27 پست

سلام 

من قبلا یه رل شیرازی داشتم ( اولین رلم بود )

(و همچنین آخرین ) خیلی با لهجش و حرف زدنش حال میکردم خیلی شیرینه و دوستداشتنی 

با اینکه خیانت کرد بهم ولی ذره ای از علاقم به شیرازیا کم نشد کلا شیرازیا رو دوس دارم نمیدونم چرا 😂 (خودم اصالتا از یه استان غربی ام و با شیراز کلی فاصله داریم ) 

هم شیرازیا رو دوس دارم هم شیراز رو که مهد تمدن هخامنشی هست  

هیچ وقتم نرفتم شیراز ولی دوس دارم یه روز برم 

فقط نمیدونم چرا همگی از دم تنبلن و بی حوصله و 

حس میکنم مبنای ژنتیکی داره چون همگی اینجوری ان نه یکی دوتا 😂😥

به هر حال تنها شهر و قومی هستن که انقدر علاقه مندم بهشون با اینکه خودم اصالتا اون سمتا نیستم 

باور کن شرایط آب و هوایش باعث میشه آدم خسته و کسل بشه . ما هروقت می‌رفتیم شیراز همش خوابیمون می‌گرفت 😂

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باور کن شرایط آب و هوایش باعث میشه آدم خسته و کسل بشه . ما هروقت می‌رفتیم شیراز همش خوابیمون می‌گرفت ...

😂 یه بانک تو شیراز اتیش گرفته بود  بود مردم داشتند نگاه میکردن کسی حال نداشت بره خاموشش کنه 😂