2777
2789
عنوان

تو محل کارم به هیچکس نگفتم پدرم

233 بازدید | 13 پست

فوت شده،هیچکس نمیدونه ۱۰ ساله میگذره ولی غمش سرد و کم نمیشه عادی نمیشه،یبار یجا گفتم فوت شده بعدش ب دید ترحم باهام رفتار میکردن حس حقارت و بی اعتماد بنفسی کردم دیگه ب هیچکس نمیگم،ولی میفهمن زیاد راجب پدرم حرف نمیزنم با تعجب نگاهم میکنن ک اکثرا اسم مامانمو میارم و پدرم هیچوقت بهم زنگ نمیزنه،پیش روانشناسم رفتم ولی جلساتمو نصفه ول کردم،یکی اسمشو میاره هنوز غمم میگیره بخصوص اگه طرف غریبه باشه

من هم عزیزم هیچوقت مستقیم نگفتم. نه تو مدرسه، نه دانشگاه، نه محل کار.

خدا پدرت رو بیامرزه، ناراحت نشو از نگفتنت. خیلیا اینطورند چون دقیقا نگاه ها و رفتارهای بعدش زننده ست.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم خدا بهت صبر بده فوت عزیز ترین کس سخته و باورمون نمیشه سال ۸۹ خواهرم فوت کرد اصلا بهش فکر نمی ...

اره منم بهش فکر نمیکنم راجبشم حرف نمیزنم زیاد،کاش میشد واسه همیشه فراموشش کنم

بااون آخی آخی گفتناشون حالتو بهم میزنن

بله ...ای کاش فقط این باشه.

من بعد از متوجه شدن بعضی دوستانم خیلی رفتارهای بدی ازشون دیدم که خیلی عذاب کشیدم.

حرفا، تیکه اندازی، ترحم ، نگاه هاشون... 

به نظرم واقعا نگی راحت تری...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
بله ...ای کاش فقط این باشه.من بعد از متوجه شدن بعضی دوستانم خیلی رفتارهای بدی ازشون دیدم که خیلی عذا ...

اره ولی حس میکنم سواله واسشون چرا پدرم بهم زنگ نمیزنه یا اسمشو نمیارم زیاد

اره ولی حس میکنم سواله واسشون چرا پدرم بهم زنگ نمیزنه یا اسمشو نمیارم زیاد

اگه خیلی ذهنشون رو درگیر کنه خودشون میپرسن ازت... بعضیام متوجه میشن ولی به روت نمیارن.

من خودم سریعا متوجه این موضوع تو ارتباط با افراد میشم ، ولی تا زمانیکه خود طرف حرف نزنه یا لازم نباشه نمی‌گم متوجه شدم.چون بخواد بدونم، خودش بهم میگه.

اگه خیلی ذهنشون رو درگیر کنه خودشون میپرسن ازت... بعضیام متوجه میشن ولی به روت نمیارن.من خودم سریعا ...

نه عمرا بفهمن فوقش فکر میکنن پدر مادرم جدا شدن ک اسمشو نمیارم