2777
2789
عنوان

لقب پلنگ یعنی چی

535 بازدید | 31 پست

مثلاً میگن زهرا پلنگ 

ولی خب طرف پلنگ نیس مثلا خودشو پلنگ نکرده ها ولی میگن پلنگ بهش 😑

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غمگینم مثل پلنگ بیچاره که اسمشو رو هر خزوخیلی میذارنش

خز و خیل؟! والا این که من میگم انگار خدا ذره ذره اجزای صورتشو نقاشی کرده هنوز خوشگل مثلش ندیدم  

حالا به اون پلنگ خزا کار ندارم ولی این انصافا خوشگله

خز و خیل؟! والا این که من میگم انگار خدا ذره ذره اجزای صورتشو نقاشی کرده هنوز خوشگل مثلش ندیدم حالا ...

به اون کاری ندارم ولی تا الان هرکیو دیدم بهش لقب پلنگ چسبوندن بلااستثنا همشون یوری و ناقص بودن با ظاهر وحشتناک

بعدم تا نبینم نمیتونم نظر بدم شاید اینم یچیزی هست که بهش میگن پلنگ🤣🤭

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

به اون کاری ندارم ولی تا الان هرکیو دیدم بهش لقب پلنگ چسبوندن بلااستثنا همشون یوری و ناقص بودن با ظا ...

این که میگی راست میگی خدایی 😂😂😂😂😂 

ببین این تو کل فامیل آشنا خوشگلیش ورد زبونه بعد بی نهااااایت خوشگگله خیلی هرچی از خوشگلیش بگم کمه من برای اولین بار انقدر از خوشگلی کسی میگم ولی خب لاته یه جورایی خیلی سلیطس همه میگم پلنگ در صورتی که پلنگ نیس خوشگل طبیعیه😑 این ذهنمو درگیر کرده

این که میگی راست میگی خدایی 😂😂😂😂😂 ببین این تو کل فامیل آشنا خوشگلیش ورد زبونه بعد بی نهااااایت ...

اها پس برا اخلاقشه ولی خب اخه به اونم پلنگ نمیگن پلنگا دیدی برعکس ظاهر زمختشون سعی میکنن همیشه با ناز و عشوه ی خاصی حرف بزنن😐😂😂 اصلا مشکل از اوناس که میگن پلنگ😂

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

اها پس برا اخلاقشه ولی خب اخه به اونم پلنگ نمیگن پلنگا دیدی برعکس ظاهر زمختشون سعی میکنن همیشه با نا ...

آره 😑 عشوه خرکی این بنده خدا یه پا مردیه واسه خودش ۱۰۰ تا مرد بیان این حریفه ولی خدایی انگار نقاشیه ولی این پلنگ ذهن منو درگیر کردهههه😂😂😂😂😂😂😑