2789
عنوان

حال دلم بده

125 بازدید | 15 پست

ب خاطر مشکلات سالهای اخیرم بدجور اعصابم ضعیف شده 

شبا همش اضطراب و تپش قلب دارم

ب خاطر یه سری مسائل هنوز بچه ندارم 

سنم داره میره بالا 

کلا اعصابم بد بهم ریخته 

دلم میخواد گریه کنم

دلیل حال بد شما چیه؟؟؟

منم همینم ، کار ، دانشگاه ، ولی عین مرده هام همجا ...ساکت کم‌حرف ، اگرم برای مشتری یا چیزی بخندن حرف بزنم همش تظاهره ، دلیلشم وجود یه مرده

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بد واقعا فشار روانی کولاک کرده بین ماها.....

آره امیدوارم همچی برات خوب پیش بره رفیق، امیدوارم واقعا بکذرن این روزا و شبا🤍

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
همسرمو سنگدلیاش‌....میدونی حتی دیگه انقدر اشکام براش بی اهمیت شده ک..اگه میدونستی چقدر همو دوس داشتی ...

عزیزم🥺میفهممت...

همسرمو سنگدلیاش‌....میدونی حتی دیگه انقدر اشکام براش بی اهمیت شده ک..اگه میدونستی چقدر همو دوس داشتی ...

الهی عزیزم

چی بگم بخدا 

من اینقدر شبا گریه میکردم باشم خیس میشد و صدام و هیچ کس نفهمید

بخدا زجر کشیدم

آره امیدوارم همچی برات خوب پیش بره رفیق، امیدوارم واقعا بکذرن این روزا و شبا🤍

ممنون همین طور برای تو گلم

الان واقعا سلامت روانم خیلی اومده پایین

فردا میخوام با یه مشاور چیزی صحبت کنم 

باید سعی کنم ب این اضطراب شبانم مسلط بشم دعام کن 

الهی عزیزمچی بگم بخدا من اینقدر شبا گریه میکردم باشم خیس میشد و صدام و هیچ کس نفهمیدبخدا زجر کشیدم

من حقمه انقدری حقمه که حتی زبونمم میبرم شکایت نکنم از کسی .......من اشک چشای امام زمانمو درتوردم ظهورشونو عقب امداختم من دیوونه حتی اگه الانم بمیرم ته جهنمم ولی جرات مردن ندارم که بمیرم میترسم خب ولی خدایا خودت فیلممو کات بده

من حقمه انقدری حقمه که حتی زبونمم میبرم شکایت نکنم از کسی .......من اشک چشای امام زمانمو درتوردم ظهو ...

عزیز دلم 

هر قدرم ک گناه داشته باشی .

باز هم از کرامت خدا و اهل بیت ک بیشتر نیست 

همین پشیمانیت نشون میده ک خدا خیلی دوستت داره 

دلت رو خودت رو دیت کم نگیر 

خدا خیلی بزرگه