2777
2789
راحت امپول میزنن بعد لثه رو برش میزنن میکشن آخرشم بخیه میزنن

اخه دهنم باز نمیشه ک چجوری میخان بکشن هم اینک میگن بعد جراحی هم دهنت باز نمیشه میترسم از اینک الان باز نمیشه جراحی کنم کلا بسته بشه وگرنه از عملش  و درد بعدش نمیترسم مرگ ک نیس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دهنم باز نمیشه ک چجوری میخان بکشن هم اینک میگن بعد جراحی هم دهنت باز نمیشه میترسم از اینک الان ب ...

ببین خودشون بلدن چه جوری دهنتو باز کنن بعد از جراحی هم مسکن میخوری دردش کمتر میشه میتونی دهنتو باز کنی  2 یا 3 روز اول اذیتی بعد راحت میشی من که حامله م 2 ساعت نیم زیر دست دکتر احمق بودم دندونمو جراحی کردم  هیچ مسکن نمیتونستم بخورم دردش فوق العاده بود مردم زنده شدم تا خوب شدم ولی پارسال جراحی کردم چون مسکن میخوردم دردش  تاثیری روم نداشت راحت دهنم باز میکردم

ببین خودشون بلدن چه جوری دهنتو باز کنن بعد از جراحی هم مسکن میخوری دردش کمتر میشه میتونی دهنتو باز ک ...

اینم‌بگما الان چهار روزه اینجوریه هیچ دردی ندارما حتی میخام با دستم فشار بیارم ک دهنم باز بشه باز دردی ندارم 

اینم‌بگما الان چهار روزه اینجوریه هیچ دردی ندارما حتی میخام با دستم فشار بیارم ک دهنم باز بشه باز در ...

ولی الان سه روزه رفتم دکتر اولش ک رفتم جراح گف باید دهنت باز بشه ک بتونیم بکشیم برو ژلوفن و کیسه آب گرم بزار باز شد بیا بکشیم بعد رفتم دکتر دیگ گف اموکسی سیلین با دگزامتازون بزن باز بشه بعد امروز رفت دکتر دیگ گف برو فردا بیا بکشم الان سه روزه هم ژلوفن هم‌مترونیدازول هم آموکسی سیلین میخورم