2789

یک سری چیزها هستن که با توجه به هر دانشگاه فرق میکنه. باید وقتی برای ثبت نام میری بری شرایط خوابگاه رو ببینی که دستت بیاد.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پتو شخصی 

روبالشی 

تشت

مسواک خمیردندان 

ی پارچه نازک برای روی تخت 

لباس راحتی

برف

ریکا 

اسکاچ

قاشق چنگال لیوان 

پول برای غذا چون سیرنمیشی

پول برای غذا چون سیر نمیشی

پول برای غذا چون سیرنمیشی

....

قاشق چنگال و بشقاب و این چیزا 

پتو 

تشک معمولا خوده خوابگاه میفروشه ولی میتونی از خونه هم ببری 

بالشت و پتو 

تشت برای وقتی که میخای لباس بشوری و وسایل شوینده و حوله دست و بدن و اسکاچ

عرق نعنا 

اگه اهل غذا درست کردنی یه قابلمه کوچیک 

فلاسک که ابجوش بیاری توی اتاق واسه چایی 

فعلا همینا یادم اومد

فرهنگیان نیستم

تشک 

بالشت

پتو

ملحفه

تشت 

مایع لباسشویی

شامپو 

برس

لوازم آرایشی

قابلمه و ماهیتابه کوچیک

نمک و ادویه

فلاسک و کتری

چای خشک یا قهوه

لباس های شخصی

چمدون

ساک دستی

کوله پشتی

کفش

عطر

مقنعه

دمپایی

بشقاب

قاشق و چنگال

لیوان

کلاسور

جامدادی و محتویات

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

ن بابا همه خوابگاه ها تخت دارن

گفتم ندارن؟

کلی بود درباره تخت صحبت نکردم.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

اول تبریک بابت موفقیتت .

رو همه وسایلت با لاک علامت بزن قاطی یا گم نشه .

اونجا معمولا باهم صمیمی میشید از همدیگه چیز میز قرض میگیرید .

کمد کوچولو اگه امکانشو داشتی همراه قفل که لوازم شخصیتو بذاری .

جعبه برای جداسازی و مرتب کردن وسایلت لازم میشه . آرايشی جدا . تحریر جدا . بقیه جدا

ملافه تمیر برای تخت

سه راه برق واقعا به دردت مبخوره

جاکلیدی خوشگل بگیر که اتاقتو بهت دادن کلبد اتاقو ازش اویزون کنی

کیف جمع و جور برای مواقعی که خواستی برگردی خونه وسیله های ضروری بذاری یا از خونه چیزی ببری خوابگاه .

سبد کوچولو واسه لباس حموم . لباس زیر . لباس بیرونی و خونگی . سویشرت همراهت باشه به درد من خیلی خورد. دمپایی روفرشی و بیرونی . شامپو و ماسک مو و شونه . ژیلت و لیف و حوله . لگن واسه لباس شستن . سشوار سفری . لوازم آرایشی بهداشتی و اسپری و مام . مسواک خمیردندون .چوب لباسی . دسما کاغذی . نایلون فریزر . ناخن گیر و الکل ( اگه مثل من وسواسی )

خورد و خوراک برای مواقعی که گشنت بود مخصوصا خوراکی شیرین برای درس . من غذای یخ زده هم بردم

یکم وسایل آشپزی ببر لنگ نمونی ( من قابلمه تابه کوچیک و بشقاب و کاسه و آبکش و دمکنی و دستگیره و چاقو و اسکاچ و رنده و کفگیر و لیوان و فلاسک تک نفره و سبد واسه گذاشتن وسایل بردم با خودم )

لوازم تحریر . چسب و منگنه و سوزن و سنجاق قفلی و قیچی عجیب لازمت میشه .

داروهای مسکن خیلی به دردت میخوره . دفترجه درمانی مدار ک شناسایی و کارت پول .

ماشالله چقدر نوشتم خودش یه تاپیک جدا بود

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

پتو شخصی روبالشی تشتمسواک خمیردندان ی پارچه نازک برای روی تخت لباس راحتیبرفریکا اسکاچقاشق چنگال لیوا ...

آآخخخخخ آخخخخ جمله اخر حرف دل من بووود       

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم