2777
2789
عنوان

اینم شد نتیجه سوپرایز تولد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 43 پست
خودش میگه بد متوجه شدی

بگذر پس

چون خودت تفسیرش کردی...

اون فقط گفته منو این دو رپز پیچوندی واسه این سوپرایز...

زیرش تفسیر ذهنت بوده شاید منظوری نداشته

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

نه ولی حالمو گرفت منم دیگه خوشحال نبودم که بخوام باهاش حرف بزنم

الهی عزیزم... حق داری درکت میکنم...نمی‌دونم شاید هم  منظوری نداشته همینجوری یه چیزی گفته 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من اصلا همچنین حسی از حرفش نگرفتم بنظرم اومد کاملا لحن شوخی بود و من بودم میگفتم دیگه سورپرایز ک ...

تازه ی حوری حرف می‌زد انگار سوپرایز نشده گفت فهمیدم وقتی گفتی بیا رستوران چه خبره 

از من به شما نصیحت کلا واسه مرد جماعت سوپرایز و جشن و... نگیرین به بدترین شکل ممکن خرابش میکنن

مردای ایرانی و چه به این رمانتیک بازیا

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
بگذر پسچون خودت تفسیرش کردی...اون فقط گفته منو این دو رپز پیچوندی واسه این سوپرایز...زیرش تفسیر ذهنت ...

به هر حال منظورش هر چی بود حال منو خودشو خراب کرد 

دیکه قسم خوردم هیچ وقت سوپرایز نکنم چون بلد نیست حرف بزنه

تازه ی حوری حرف می‌زد انگار سوپرایز نشده گفت فهمیدم وقتی گفتی بیا رستوران چه خبره

چی بگم باز شما حضوری اونجا بودی شاید حالت صورت و لحن دیدی اینجوری برداشت کردی

ولش کن گل الکی خراب نکن حال خوبت رو امشبم بنظرم چیزی نگو . یا اگر میگی کوتاه باشه مثلاً یه حالی که توپ بندازی در زمین ایشون با حالت مظلوم و با ناز بگو من میخواستم خوشحالت کنم  و انتظار داشتم اگر فهمیدید هم بروم نیاری و..

میگم ناراحت شدم ولی اون اصلا به روی خودش نمیاره میگه تو خرابش کردی من منظورم این چیزا نبود

عاقلانه ش این بوده بگه عشقم ممنون بابت سوپرایزت همی

...

ولی من میگم منظوری نداشته ایشون فقط بلد نیست صحبت کنه..

خوش وخرم باشید

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

حالا که دیگه گفته و کاریش نمیشه کرد

ولی بهترین حالت این بود که قدردانی میکرد ازت و اینجوری به روت نمی‌اورد.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
میگم ناراحت شدم ولی اون اصلا به روی خودش نمیاره میگه تو خرابش کردی من منظورم این چیزا نبود

وا

خب بگو آخه تو حرف زدنتو بفهم.. 

اصلا من اشتباه برداشت کردم خیلی سخت بود یه معذرت خواهی 😐

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲