2777
2789
عنوان

من چیکار کنم

44 بازدید | 7 پست

یه خانم متاهل ۲۶ ساله ام ، الحمدالله بچه دارم و شاغلم

پدرم فوت کرده و خود خاک برسرمم تک فرزندم

بعد فوت پدرم ماجرااااهااا شد که خب مادرم رفت با پدرمادرش موند

شکرخدا مادرم جوونه ۴۵ سالشه و مستمری بابامو میگیره و کلا نیاز مالی نداره ، مادربزرگم فوت کردند و الان مادرم با پدرشون میمونه

میمونه همسرم و مادرمم چندان جالب نیست دور بمونن بهترن

موقعیت کاری و اجتماعیمو کسی می بینه میگه وووواااییی عالییی😍😍😍 اما واقعا ته دلم اینجوریه💔💔💔💔 

مامانم شده بزرگترین دغدغه زندگیم جوری که برای خودم آرزوی مرگ و بیماری هایی مثل سرطان رو دارم که یه بهونه بشه و خلع مسئولیت بشم از همه چیز

میدونم مادرم اینکه من کمی دورم ناراحته اما واقعا دست من نیست

اینکه همسرم کمی باهاش و خاله هام  سرده ناراحته اما دست من نیست چقدر بگم

اینکه شبها میترسه تنها بخوابه ناراحته اما منم ناراحتم 

به خدا زندگیم برام شده جهنم

کاش خدا به هیچکس دختر نده ، اگه دختر داد اون پدر و مادر رو قوی و مستقل بار بیاره

مادرم اهل ازدواجم نیست اصلا ، من هیچ مشکلی ندارم خودش مطلقا قبول نمیکنه

بالاخره زوری گواهینامشو گرفت شکرخدا راضی ام شده ادامه تحصیل بده (راهنمایی قدیم داره) همیشه هم براش کادو و پارچه و گل و این چیزا میخرم ، محبت هم میکنم اما واقعا دلم بابت کارهایی که دست من نیست و مادرم ناراحته آشوبه

ارشد قبول شدم خیلیا کف کردن که وای چه چیز خوبی قبول شدی اما خودم ته دلم خوشحال نشدم انگار هیچ چیز خوشحالم نمیکنه💔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت باید مستقل بشه ،کم کم یاد میگیره توام اولویتت باید شوهرتو ، بچت باشین 

خوبه بهش سر میزنی کادو میگیری بیشتر از این کار نکن تو مادر مامانت نیسی 

بنظرم مشاوره برو افسرده نیسی؟

بله اما خب مادربزرگم فوت شدنپدربزرگمم پیره

بله عزیزم میتونم درک کنم چقدر تحت فشاری اما مامانت کم کم به وضعیت عادت میکنه، مادربزرگ مرحوم من بیشتر از ۲۰ سال تنها زندگی می‌کرد، اما شما سعی کن حدالامکان بهش زود زود سر بزنی که راحت تر بتونه کنار بیاد، همسرتم نبر که دلخوری پیش نیاد.

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
مادرت باید مستقل بشه ،کم کم یاد میگیره توام اولویتت باید شوهرتو ، بچت باشین خوبه بهش سر میزنی کادو م ...

افسرده چرا نمیدونم شاید

همش دلم میخواد گریه کنم ، آرزومه برم یه جایی که هیییچچچکککسس نباشه ، خیال پردازی هام شده صورت کچل شیمی درمانیم که دیگه دردم خودمم و برای اون روز هم شده به فکر هیچکس نیستم

افسرده چرا نمیدونم شایدهمش دلم میخواد گریه کنم ، آرزومه برم یه جایی که هیییچچچکککسس نباشه ، خیال پرد ...

دوراز جون از این فکرا نکن حتما با یه مشاوره مشورت کن مطمعن باش افسردگی داری 

درمان میشه