2777
2789
عنوان

گز گز پا و درد پا

422 بازدید | 22 پست

بچه ها من گز گز پای راست داشتم امروز خوب شد بعد امروز از خواب بیدارشدم بازوم درد میکنه الانم راه رفتم پام ضعف میره و دردمیکنه ۲۰ روز پیشم ام ار ای مغزو گردن دادم ام اس نبود 

پس این دردا چیه خیلی میترسم 

استرس شدیدی دارم

دیسک کمر داری . کاش ام آر آی کمر هم رفته بودی وقتی رفتی زیر دستگاه اشعه خوبی نداره ک باز بری ۶ ماه باید صبر کنی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
دیسک کمر داری . کاش ام آر آی کمر هم رفته بودی وقتی رفتی زیر دستگاه اشعه خوبی نداره ک باز بری ۶ ماه ب ...

خیلی میترسم ام اس باشه امکانش هست از ۲۰ روز پیش ام اس گرفته باشم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گز گز و بی حسی و درد مخصوصا موقع فشار اوردن مثلا موقع خواب فقط روی یک پات به پهلو فشار بیاری بخاطر د ...

نگا راه میرم خوبم میشینم پام درد میکنه گزگزم دائم‌نیست 

خیلی میترسم ام اس باشه امکانش هست از ۲۰ روز پیش ام اس گرفته باشم؟

نه عزیزم الکی استرس داری . حالا چرا میترسی ام اس باشه ؟ تو خانواده کسی داره ؟ معمولا ارثیه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
نه عزیزم الکی استرس داری . حالا چرا میترسی ام اس باشه ؟ تو خانواده کسی داره ؟ معمولا ارثیه

ن اصلا تو خانواده کسی و نداریم 

ام ار ای دادم خوب بود

بشوهرم میگم شاید بعد ام ار ای گرفتم میگه مگه سرماخوردگیه اخه 

حدودا دوهفته تحت فشار شدید بودم طوری که من تاحالا حمله پانیک نداشتم توزندگیم اما تواین دوهفته بارها تجربش کردم از اعصاب میتونه باشه؟

خداکنه

وآسه همینه عزیز مکمل و قرصه هایی که داده رو مصرف کن رژیم غذایی‌تان درست کن غذاهایی حاویی منیزیم مثل موز آهن دار مثل اسفناج و پسته و...هستن مصرف کن نه سرگیجه میشی نه گزگز دست و پا میگیری

وآسه همینه عزیز مکمل و قرصه هایی که داده رو مصرف کن رژیم غذایی‌تان درست کن غذاهایی حاویی منیزیم مثل ...

استرسمم زیاده اونم باید کم کنم قرص منیزیم گرفتم اهن و ویتامین ب کمپلکسم ک دکتر داده