2777
2789
عنوان

قدم هنوز بلند میشه

406 بازدید | 18 پست

۱۷ سالمه قدم ۱۶۲ سال پیش هم پریود شدم هنوز قدم بلند میشه؟

قد پدرم ۱۷۸ و مادرم ۱۶۸ چکار کنم قدم حداقل ۱۶۵ بشه؟

میشه پروانه ات باشم؟🥹🦋...NEVERMIND

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلاس اول دبیرستان ۱۶۸ بودم با وزن ۵۸ولی الان ۱۷۰ م ۳۲ سالمه با وزن ۵۲ 😞 ممکنه رشد کنی

چکار کردی لاغر شدی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
گفتم ۱۵۵ بود دختر من زود بالغ شد متاسفانه یا خوشبختانه حدودا ۱۰ سالشالبته خودم جز قد بلند ها هستم می ...

دختر منم سه ماهه که پریود میشه خیلی براش ناراحتم اما چه میشه کرد، روند طبیعیه بدن دیگه

یازده سالو شش ماه بود که پریود شد، قدشم 152

نگرانم دیگه قد نکشه

ماشالله قد دخترتون خوب بوده موقع پریود

دختر منم سه ماهه که پریود میشه خیلی براش ناراحتم اما چه میشه کرد، روند طبیعیه بدن دیگهیازده سالو شش ...

نه نگران نباش باهاش حرکت کششی کار کن مکمل کلسیم و ویتامین دی بده 

قد واقعا بیشترش ژنتیک هست