2777
2789
عنوان

جااري

471 بازدید | 20 پست

نميدونم چراجاريم كلا دوست داره همش زيااد حرف بزنه مثلا اگه من واسه بچم فلان چيزوخريدم لابه لاي حرفاش بااون جاريم ميخواد بگه بچه منم داشت با هي از خريد كردنش كاراش اووووف (وضعشونم خوبه)البته شوهرم و شوهرش همكارن،خستم كرد حتي يه باررر گفت شوهرمن اصلا به فكر نيست تو شوهرت خيلي به فكرته حواس شوهرت جمعه شوهرت خيلي به روزتره برات همه چي فراهم ميكنه اونوقت خودش تو اينستا شوهرشو نازش ميكنه ميگه همسوم بهترينهارو برام هميشه ميخواد حتي يبار بهم گفت ببين شوهرت الان بري خونه جديدت برات مبل ميخره اما سوهر من به فكر اين چيزا نيست اصلا منو سورپرايز نميكنه از اين مدل حرفاااا تمااام اين حرفارو با حررررص ميزنه انگار بهدااگه چاره داشت منو ميزد اصلا يه طور خاص باخرص ولع خرف ميزنه همش اه و ناله پز حرف هاي غير مستقبم  همش قيض منو در بياره .........چه جوري حالشو بگيرم لطفا راه خل بدين نگين بي تفاوت باس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع ميگه ميخواستم دردل كنم اخه كاراش خيلييي عجيبه

بگو درد دل با من دردي تو دوا نميكنه خواهر منم خودم گرفتارم حوصله اه ناله ي اينو اونو ندارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1506982/نظر-بدين

بی خیال بابا این چیزا ک مشکل نشد بهش بگو هرکسی سختیاس زندگی خودشو داره شمام ان شاالله درست میشه حرص نخور.یبار دیگه شروع کرد ک بگه بگو از مقایسه و غیبت از شوهرامون بدم میاد خواهشا نگو.

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏

بی تفاوت باش!

جدی میگم، خانوما اکثرا به پرحرفی معروفن دیگه. نتیجه حرف زدن زیادم اینه که ممکنه بعضی حرفا دیگران رو ناراحت کنه.

بعدم مگه نمیگی جلو شما همش میگه شوهر تو بهتره، خب حالا بدبخت تو اینستا از شوهرش تعریفم بکنه دیگه شما چرا باید بهت فشار بیاد؟! کلا حساس نباش، اگرم میبینی کلافت میکنه سکوت کن یک ساعت که حرف زد بعد فقط بگو اهان بفهمه کلافه شدی از پرحرفیش و همراهیش نمیکنی خودش کم کم بی خیالت میشه

ولش کن بابا حوصله داری درباره اش فکر میکنی 

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

خداروشکر ما3تا جاری هستیم یکی ازیکی بهتر.مثل خواهریم.بنظرمن اگه مثل خواهر خودت باهم برخورد کنید همه چیزعالی میشه.البته طرف مقابلتم باید اینجوری فکرکنه.اگه نفهم باشه که هیچی دیگه

خداجونم ممنونم ازت که بهم نی نی دادی عاشقتم صحیح وسالم بزار بغلم🙏🙏🙏🙏