2777
2789
عنوان

رابطه خیالی

272 بازدید | 14 پست

😭😭😭😭

ببینید من خواهرم خیلی خیالبافه

از من بزرگتره ، ولی کلا از بچگیمون همیشه به این معروف بود که خیالبافی داره ، بعد یوقت هایی تو خودشه یکهو لبخند میزنه ، به دستهاش نگاه میکنه یه جا خیره میشه ،

ما تو بچگیمون مادر پدرمون خیلی اختلاف داشتن ، مادرم همیشه از زندگیش و اینکه نمیخواسته ازدواج کنه و باباش بهش ظلم کرده غر میزد برامون ، بعد هردومون تو این وضع بودیم باهم ، ولی خواهرم خیلی درونگرا و خیالباف شده و من برعکس برونگرا و رک و یکم تندم ،

بعد الان خواهرم همه ش از افرادی خوشش میاد که دور از دسترسن ، رابطه های سرد ، طرف کاملا معلومه برا بازی بازی باهاش دوست بوده ولی این جدی گرفته ، یا یکهو جدی جدی از یکی خوشش میاد که احتمال رسیدن بهش صفره ، اون روز تو اتاق نشسته بودیم دیدم باز تو خودشه ، من حرف میزدم باهاش فقط اوهوم اوهوم میکرد ، دیدم باز تو یه مود خاصی رفته که ویژه خودشه ، معلوم بود گوش نمیکنه بهم ، بعد دیدم خیره شده به صفحه گوشی ، الکی رفتم سمت میز آرایش که ببینم چی داره میبینه ، دیدم داره به عکس یکی نگاه میکنه لبخند میرنه ، باز فهمیدم رفته تو عالم خودش داره تو خیالش زندگی میکنه ، من میترسم سن بالاتر اسکیزوفرنی بگیره ، ما جفتمون تو یه محیط بزرگ شدیم نمیدونم این چرا اینجوری شده😭

بعد نمیدونید عشق های خیالی داره ، یکهو میبینی داره از یکی حرف میزنه نسبت بهش حس داره که طرف هیچ ربطی بهش نداره ،
یه نفر تو فامیلمون چند سال پیش نامزد کرد این تا دو سه ماه اعصابش خورد بود و ناراحت بود ، بعد مادرم اینا نمیفهمیدن ولی من از رو شناختی که روش داشتم میدونستم بخاطر چیه ،
چی کار کنم کمکش کنم ، حتی نمیدونم چه مریضیه😭

💍🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من روانشناسی خوندم این علائمی که گفتی خیلی ضعیفه برای تشخیص بیماری اسکیزوفرنی

میترسم بگیره ، چون‌ گوشه گیری و انزوا هم داره ، 

کلا علتش چیه؟ شما میدونید 

💍🩷

بالاتر گففتم نمیشه تسخیص اسکیزوفرنی رو براش در نظر گرفت 

ولی علائمی که گفتی در آینده ممکنه باعث بشه که در واقعیت زندگی نکنه چون دنیای خیالی خودشو داره و کلا انکار کنه زندگی و واقعیتهاشو که اینم مشکل خاصی براش بوجود نمیاره یعنی خیلی زیاد سخت نیست چون خودمم اینسکلی بودم فقط بعضی وقتا مورد تمسخر بعضی ادما قرار میگیری چون تو دنیای دیگه سیر میکنی و رفتلر و گفتار نرمالی ممکنه نداشته باشی که با چند بار تمسخر مجبور میشی به خودت بیای یا اون تحقیرهارو قبول کنی