2777
2789
عنوان

بچه ها اگر پشت کنکور بمونم

141 بازدید | 13 پست

میتونم رتبه ۲۷هزار انسانی هزار یا زیر هزار بیارم؟ 😔💔 

بعد منطقه ۱بهتره یا منطقه ۳؟

من استان بومی منطقه ۳ام ولی دهمو فقط منطقه ۱ خوندم طبق قانون سنجش برام منطقه ۱ باید حساب  بشه

ولی از اونجایی که رفتم کافینت شهر خودمون منو ثبت نام کنه توی کنکور برام همشونو منطقه ۳زده و الان کنجکاو شدم چه فرقی میکنن کدوم بهتره ؟؟

بنظرم تو این شرایط پشت کنکور بودن اشتباه ترین کاره

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول ندارم آزاد برم حتی پول ندارم شهریه پیام نور غیر انتفاعی برم بنظرت چیکار کنم ؟

بهترین کار اینه با مشاور خوب صحبت کنی 

خودت میدونی پشت کنکور بودن هم پول زیاد میخواد 

واقعا نمیدونم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چرا؟؟؟ الان قبولی تو کدوم منطقه راحت تره ۳یا ۱؟

منطقه ۳ جمعیتشون بیش تره

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792