2777
2789
عنوان

توروخدابیاین

147 بازدید | 12 پست

پسرهفت ساله ام الان سه روزه که یکسره اسهال واستفراغ داره دیروز وپریروزبردم دکتر دوتا سرمو چندتا آمپول ولی اصلا خوب نشده یعنی اسهالش بهتره ولی استفراغش نه تواین سه روزحتی آبم میخوره بالا میاره بخدادیگه نمیدونم چیکارکنم امروزم همش میگه سرگیجه دارم نفس کم میارم دوباره ببرم دکتررگشو نمیتونن درست پیداکنن کل دستاش سوراخ سوراخ کردن چیکارکنم خوب بشه ازاین ویروس جدیداگرفته ولی هم گلوش وهم گوارششودرگیرکرده توروخدااگه راهی بلدیدبگید دارم دیوونه میشم 

من آدم غایب جوابی هستم  دوسه هفته بعدازاینکه طرف یه چیزی بارم میکنه توحموم جوابشوبه خودم میدم😓😓😢

عزیزم اگر دارو گیاهی میخوره دم کرده ی پونه موثره

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلد نیستم عزیزم کلی ناراحت شدم ایشالله حالش بهتر بشه و فکر کنم دکتر ببر ولی یه دکتر خوب

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عزیزم اگر دارو گیاهی میخوره دم کرده ی پونه موثره

دادم عزیزم هم دم کرده ی پونه هم بومادران ولی تا میخره بالا میاره

من آدم غایب جوابی هستم  دوسه هفته بعدازاینکه طرف یه چیزی بارم میکنه توحموم جوابشوبه خودم میدم😓😓😢
سریه باید ببرید پزشک متخصص گوارش اطفال 

میگم که دوباربردمش اطفال اگه خوب نشه بایدببرم گوارش اطفال بخدادیگه ازدکترم میترسه ازبسی اذیت شد

فک کنم ویروسه زیاد نگران نباش خواهرزاده منم 7سالشه دو روز اینجوری بود اکثرا دوستاشم مریض شدن 

خداکنه زودخوب شه 

بابونه دم کن بهش بده عااالیه این عفونت روده گرفته اگر بالا اورد اشکال نداره دو سه بار یا بیشتر بده د ...

الان میرم میگیرم بهش میدم ممنون