2777
2789
عنوان

مشکل روده

138 بازدید | 21 پست

دوستان ببخشید شما تا به حال شده دچار نفخ و گاز روده ی شدید شده باشید و برای همین موضوع به دکتر مراجعه کرده باشین؟؟

کسی اینجا هست یه چنین تجربه ای داشته باشه؟؟

چون معذرت میخوام گاز روده تا یه حدیش در روز طبیعیه اما شدیدش میتونه آزار دهنده و اذیت کننده باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید شما این مشکل رو داشتین؟به پزشک هم مراجعه کردید؟

دکتر که برو حتما.‌من رفتم. گفت ورم معده داری.‌و میکروب روده.‌ولی تا سردیجات میخورم و حبوبات و لبنیات باز نفخ میکنم.‌اما الان‌پرهیز غذایی دارم و بارهنگ و هر شب میخورم هیچ نفخ ندارم

دکتر که برو حتما.‌من رفتم. گفت ورم معده داری.‌و میکروب روده.‌ولی تا سردیجات میخورم و حبوبات و لبنیات ...

ممنونم از راهنماییتون

ببخشید شما داروی شیمیایی استفاده نمیکنید‌؟

شما شکمتون هم‌بزرگ شده؟؟اگه شکم دارید اون یعنی سردی معده و روده دارید.که همون باعث نفخ میشه

راستش من برای خودم نپرسیدم

خواهرم دچار این مشکل شده یه چند وقتیه

بله وقتی غذا میخوره شکمش خیلی بزرگ میشه اصلا باد میکنه انگار

چرا برام‌نوشته ولی نتونستم‌سر وقت بخورم.‌مجدد خریدم‌سر وقت بخورم.‌بیسموت

ببخشید میپرسم 

شما مثلا وقتی این مشکل رو داشتید ، داخل جمعی که نشسته بودید خیلی معذب نمیشدید؟

ینی به خاطر این مشکل خب گاهی اوقات توی جمع بودن سخت میشه

راستش من برای خودم نپرسیدمخواهرم دچار این مشکل شده یه چند وقتیهبله وقتی غذا میخوره شکمش خیلی بزرگ می ...

پس همون مشکل من و پیدا کردن. اول از همه دکتر گوارش برن.بعد حتما تغذیه رو رعایت کنن. و اگه بتونن چیزهایی که سرد هست و نفخ داره رو مدتی نخورن.‌خوب میشن.‌از یک طب سنتی هم ویزیت بشن و مزاجشون و بگن بهشون و دارو بدن بهتره

پس همون مشکل من و پیدا کردن. اول از همه دکتر گوارش برن.بعد حتما تغذیه رو رعایت کنن. و اگه بتونن چیزه ...

ممنونم از راهنماییتون خیلی لطف کردید

میدونید الانم خودش گاهی عرق نعنا اینا میخوره ها

ولی انگار اصلا اثر نداره

ممنونم از راهنماییتون خیلی لطف کردیدمیدونید الانم خودش گاهی عرق نعنا اینا میخوره هاولی انگار اصلا اث ...

نه اون عرق نعناع تنها که فایده نداره. باید اصولی درمان کنه. ببین حذف کلی چیزها از برنامه غذایی.‌باورت میشه من حاضر بودم نان خشک خالی بخورم که نفخ نکنم