2777
2789
ان شاالله این ماه انتظارت تموم بشه و یه کنجد داشته باشی 

مرسی عزیزم شما هم همین طور،این ماه که نشد امروز پریود شدم

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از این کتابا نخون واسه اقدام...چون به حساب اون کتابا کلا دقت کنی میبینی کل ماه مکروهه..یاقمر تو عقربه  یا عقرب تو  قمر...یا اول وسط اخر ماهه..یا شب ۴ شنبه یا شهادته و عذای عمومی😕😕😕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

از وقتیم ک خواستی اقدام کنی..دیگه تو اینترنت نرو...هر چی اطلاعاتت و آگاهیت کمتر باشه زودتر بار دار میشی..والااا بخدا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مرسی عزیزم شما هم همین طور،این ماه که نشد امروز پریود شدم

انشاا... ک همه ی منتظرا ب زودی انتظارشون سر برسه و زود زود مامان بشن 

بخدا از وقتی فهمیدم باردارم میگن دعای مامانا بیشتر میگیره انقد واسه همه خانوما ک منتظر بچه هستن دعا میکنم ایشالا خدا ب همشون بچه سالم و صالح بده 🙏🙏

...Don't worry GOD is always on time
بچه ها من زمان تخمک گذاریم چ زمانی میشه؟خودم حساب کردم میخوام ببینم بقیه هم مثل من حساب میکنن؟۲۲تا ۲ ...

عزیزم برو گوگل بزن ماشین حساب طول دوره قاعدگی . اونجا یه صفحه باز میشه .تاریخ چند تا پریودی آخرتو وارد میکنی خودش طول دورتو محاسبه میکنه و زمان تخمک گذاریتم نشون میده . موفق باشی😊

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین 
انشاا... ک همه ی منتظرا ب زودی انتظارشون سر برسه و زود زود مامان بشن  بخدا از وقتی فهمیدم بارد ...

خدا خیرت بده😘

من 28روزه پریود میشم ولی زودتر از روز 14 علایم تخمک گذاری دارم.روزهای 18،8,1012,14,16 نزدیکی داشته باش،حداقل 1ماه قبلش اسید فولیک مصرف کن و دیگه همونایی که بقیه گفتن

انشاا... ک همه ی منتظرا ب زودی انتظارشون سر برسه و زود زود مامان بشن  بخدا از وقتی فهمیدم بارد ...

دعا کن همین ماه که باردار بشم.ذخیره تخمدانم کمه،هرچه بگذره بدتره.خدا نی نیتو سالم و سلامت نگه داره💗💗💗

دعا کن همین ماه که باردار بشم.ذخیره تخمدانم کمه،هرچه بگذره بدتره.خدا نی نیتو سالم و سلامت نگه داره💗 ...

دعا میکنم حتما عزیزم انشاا.. ک ب زودی نتیجه بگیرید ❤❤

ب این چیزا فکر نکن خدا قادر مطلقه واسش کاری نداره این چیزا

...Don't worry GOD is always on time