2777
2789
عنوان

گداها

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 28 پست

عزیزم نیازمند یعنی داره تلاششو می کنه ولی شرایطش اونقدر سخته که تلاشش در مقابل مشکلات مالی نتیجه چندانی نداره این آدم نیازمند و با آبرو هست

ولی خب بعضیا 

نمی خوام قضاوت کنم ولی نمی تونم بهشون بگم نیازمند

خب کار پیدا کردن راحت نیست الان من تاپیک های کسانی که دنبال کار هستن رو میبینم و سختی های زیادی داره پیدا کردن کار 

من به “یک روز” اعتقاد ندارم بلکه “امروز” را باور دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا نیازمند با گدا فرق داره نیازمند رو خودت باید بگردی پیدا کنی و کمک کردنتم نباید طوری باشه که عز ...

دقیقا‌ تازه بعضیاشون یه ذره هم غیرت ندارن از بچشونم سواستفاده میکنن برا پول

پسرم

خانمه گیر داده بود ازم اسفند و اینا بخر هی میگفتم نمی خوام هی اصرار گیر داده بود آخر سر نخریدم بعد یکدفعه فحش داد😑😑😑

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اگر بهشون پیشنهاد کار بدی قبول نمی‌کنند چون پول تکدی و گدایی راحته و بهشون می‌چسبه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
من دلم واسشون میسوخت بعد ک دیدم چقدر در میارن فهمیدم من گدام ن اونا دلم واسه خودم سوخو

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب کار پیدا کردن راحت نیست الان من تاپیک های کسانی که دنبال کار هستن رو میبینم و سختی های زیادی داره ...

اره قبول دارم ولی‌ خب اگه واقعا نیازمند باشی هر کاری رو قبول میکنی الان برو به یکیشون بگو یه کار دارم مگه میرن؟

پسرم
خانمه گیر داده بود ازم اسفند و اینا بخر هی میگفتم نمی خوام هی اصرار گیر داده بود آخر سر نخریدم بعد ی ...

😂😂😂وای این سر ما هم اومد یه خانمه لال بود البته ادا در میاورد افتاد دنبال ما با اشاره میگفت کمک کن بعد شوهرم هی میگفت چی نمیفهمم سر کارش گذاشت آخرش با تته پته گفت کمک کنید بچم مریض شوهرم گفت خودت که شفا پیدا کردی 

دقیقا‌ تازه بعضیاشون یه ذره هم غیرت ندارن از بچشونم سواستفاده میکنن برا پول

میدونی اونا گدایی رو شغل میدونن و چون مردم هم بهشون کمک میکنن دست از این کار بر نمیدارن و فردا دوباره میان سر کار گدایی ما مردم باید آگاه باشیم که اصلا بهشون کمک نکنیم تا در آمدی هم نداشته باشن  و این کار رو کنار بزارن مثل شهر تبریز که من شنیدم اصلا گدا نداره چون با گداها برخورد جدی میشه و  جریمه و مجازات میشن 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

😂😂😂وای این سر ما هم اومد یه خانمه لال بود البته ادا در میاورد افتاد دنبال ما با اشاره میگفت کمک ک ...

چه جالب   

اره قبول دارم ولی‌ خب اگه واقعا نیازمند باشی هر کاری رو قبول میکنی الان برو به یکیشون بگو یه کار دار ...

بله به نظرم میرن چون خب کسی دوست نداره  دستش جلوی دیگران دراز بشه 

من به “یک روز” اعتقاد ندارم بلکه “امروز” را باور دارم