2777
2789
عنوان

ایفون 🤣

91 بازدید | 13 پست

بچها یه پسری از من خوشش میاد.دوبار رفتیم بیرون با هم هر سریم سعی کرده منو ببره جاهای خوب همون دوباری که رفتیم و کلا از ایناست که خودش دلش میخواد خرج کنه و اینا .حالا اینا بیخیال .چون توی کار موبایل اینا هست یبار بعش گفتم که گوشیم مشکل داره و اینا میخام اگه بشه با م ل جدید تعویض کنم و اینا.هر وقت پول دستم اومد .نن خودمم ایفون مدل بالا داشتم و برام خیلی چیز عادی بود .خلاصه ایشون رفتن برای من یه گوشی خریده بدون اینکه ب من بگه اونم تو دوره آشنایی .الان من چیکار بابد بگنم؟اخه کی هنوز هیچی نشده میره یچی گرون میگیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نکن یا برگردون بهش اینجوری هم نشون میدی محتاج اون نیستی و عزت نفس و غرور داری هم نشون میدی دختر چشم و دل سیری هستی و این چیزا عادیه واست 👌🏻❤️

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

قبول نکن یا برگردون بهش اینجوری هم نشون میدی محتاج اون نیستی و عزت نفس و غرور داری هم نشون میدی دختر ...

من خودم ایفون همه‌چی دارم.خودشم میدونه مختاج‌نبستم و وضعمونم خوبه خداروشکر .ولی نمیدونم چرا قبول نمیکنه

من خودم ایفون همه‌چی دارم.خودشم میدونه مختاج‌نبستم و وضعمونم خوبه خداروشکر .ولی نمیدونم چرا قبول نمی ...

می‌دونم گلم 

من بیشتر بخاطر غرورت و عزت نفست گفتم ک خدای نکرده اون فکر نکنه همچین شخصیتی هستی 

خلاصه ک خب همینو بگو ؛ بگو ک من احتیاجی ندارم آخه اصلا ی همچین چیزایی

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>