2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم میخواد زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 51 پست
بدون وکیل زیر ۵سال تموم نمیشه.باوکیل نهایت ۶ماه

جدی میگی؟؟

اخه وکیل گرفتم 

ولی خب طلاق اول واخر دست مرد هستش

حالا من تواین زندگی جونم ب لبم رسیده اما دلایلم محکمه پسند نیست ک بشه قاضی و قانع کرد برا طلاق

من راه تو رو رفتم ۳ماه قهر نه به بچم سر زدم نه خودش ملک تضمین گرفتم بنامم زد برگشتم اینکه الان ادم ش ...

دادگاه هم رفته بودی؟؟؟

من قبلشم دوسال پیش ۲ ماه وخورده ای قهر رفتم قبول نکردن هیچ تعهدی بدن وهمینطور باتعهد زبونی برگشتم

ووقتی برنمیگشتم شوهرم میگف خب نمیخوای برو دادگاه واس همین ایندفعه رفتم دادگاه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دادگاه هم رفته بودی؟؟؟من قبلشم دوسال پیش ۲ ماه وخورده ای قهر رفتم قبول نکردن هیچ تعهدی بدن وهمینطور ...

نه 

فقط سر کتک کاریاش بیمارستان که رفتم خودشون پلیس زنگ زدن اومد بالاسرم شکایتم ثبت شد رفت کلانتری دیگه نرفتم بگیرم پیگیری کنم...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ببخشید این عکس پروفایل تون چطوری متحرکه؟

عزیزم گیفه 

میتونی سرچ کنی دانلود کنی و بذاری پروفت 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

جدی میگی؟؟اخه وکیل گرفتم ولی خب طلاق اول واخر دست مرد هستشحالا من تواین زندگی جونم ب لبم رسیده اما د ...

کلا تودادگاه اگر بی‌وکیل بری کارت زاره

مخصوصاااااا اگه خانم باشی و مخصوووووصا اگر برا طلاق باشی‌.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]