2777
2789
عنوان

سلامت باتری ایفون

2600 بازدید | 16 پست

سلام‌دوستان لطفا اونهایی که میدونن نظرشون رو بگن

من ۱۳ پرو دارم سه ساله که سلامتس سده ۷۵ کتاسفانه الان بنظرتون برم باتریش رو عوض کنم و اورجینال بندازم بهتره یا برم گوشی اکبند بگیرم مدل ۱۳ درسته یه مدل پایین تره ولی بالاتر از این پولم نمیرسه بگیرم ۱۳ بگیرم حداقل یه چندتومنم میذارم تو جیبم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر صرفا باطری مدل پایین تر نگیر ولی خب گوشی اگه باز شه از ارزششم میاد پایین

لعنت به این وی پی عنا که گند زدن تو سلامت باطری موبایلا

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

۱۵ قیمتش رو میدونی چقدره حدودا؟و اخه میگن انتنش خوب نیست هی میره

۴۷ ۸ نهایتا

تری جی و تو جی اوکیه میتونی برا اینترنتت وای فای جیبی استفاده کنی مثلا

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان
۴۷ ۸ نهایتاتری جی و تو جی اوکیه میتونی برا اینترنتت وای فای جیبی استفاده کنی مثلا

اهان چقدر قیمتش خوبه نسبتا پس چرا الان دست دوعه ۱۳ پرو ۵۴ میخرن برا همین انتنشه؟

از کجا متوجه درصد سلامت باتری میشید؟؟ و اینکه چندبار شارژ میکنید در روز آیفونتون رو؟

تو ستینگ میری از قسمت battery میری اونجا زده روزی سه بار راحت شارژ میکنم ولی استفادم زیاده

باطری رو عوض کنی بهتره ۱۳ پرو خیلی از ۱۳ معمولی سر تره

اخه بکی میگفت باتری عوض کنی ۲۰ تومن از قیمت گوشی کم میشه بعد یکی دیگم میگفت باتری ایفونو عوض کنی دیگ بدرد نمیخوره حالا ادمای معتبری نبودن ولی دو دل شدم

بخاطر صرفا باطری مدل پایین تر نگیر ولی خب گوشی اگه باز شه از ارزششم میاد پایینلعنت به این وی پی عنا ...

حالا از ارزشش که میاد پایین فاکتور بگیریم اگر پشتش باز شه گوشی بدرد نخور نمیشه؟چون یکی میگفت اگر باتریش عوض شه باید بندازش دور ادم معتبری نبود ولی ترسیدم