2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست
ساده ایا چه زوری دفه بعد ۴ تا بارشون کن دیگه نمیان

ما میگیم بی شخصیتی نکنیم که به کسی بر نخوره تو خواستگاری زشته یه وصله ای به آدم می‌چسبونن حالا خداروشکر سره زندگی نرفتم اینجوری صحبت میکنه مادره

پس اینا هم جلسه اول پذیرایی نکن ؟!

عزیزم من نه پسرم که برم خاستگاری نه پسر داریم که بریم خاستگاری چرا با من دعوا میکنی  ظاهرا کلا جلسه اول همه اینجورین جلسه اول جلسه پسند شدنه 

برا منم مورد این جوری اومده بود ما پذیرایی کردیم دست خالی اومدن خوردن رفتن 😅

🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خواستگار دیگ هم داشتم شب کار بود ...سری اول که معرف گفت میخوان بیان ما همه چی رو آماده کردیم نیومدن گفتن بهش مرخصی ندادن چندروز دیگه میاد...دفعه بعد که اومدن ساعت ۱۰ شب اومدن باباش که داشت خوابش میومد😁😁😁

شیرینی تر آورده بودن که مزه ی خوبی نمیداد فکر کنم همون سری اول گرفته بودن نگه داشته بودن .این سری با خودشون آورده بودن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

گل و شیرینی نشانه احترامه اصلا مهم نیست خواستگاری توسط معرف باشه یا نهولی خانواده داماد با دست خالی ...

اینارو چرا به من میگی ؟؟

مگه من پسرم که میخوام برم خاستگاری ؟؟

من خاستگار داشتم همه اینجوری بودن جلسه اول دست خالی میان   برو اینارو به خانواده پسره بگو 🙏🌹

🧡

عزیز اونایی که معرفی میشن جلسه اول گل و شیرینی نمیارن بعد که اوکی شد میارن همین مشابه مشکل شما برا ...

مرسی ازت که وقت گذاشتی تایپیکمو خوندی خوشگلم گل نمیخواستم بیارن اما انتظار داشتم یه شیرینی بگیرن دستشون بیارن چون ما هم زحمت کشیدیم میشد ماهم میوه نمی‌دادیم برداریم بگیم هنوز هیچی معلوم نیست؟

واااا مگه میشه زوری....منم یه خواستگار سمج داشتم مامانش هر روز میومد ما هم هر دفعه جوابمون منفی بود ...

ای بابا😂 ایشالله یکی بهترینش نصیب قلب مهربونت بشه خوشگلم

مرسی ازت که وقت گذاشتی تایپیکمو خوندی خوشگلم گل نمیخواستم بیارن اما انتظار داشتم یه شیرینی بگیرن دست ...

منو چی میگی ما برا خودمون موز نمیخریم برا اونا موز خریدیم  دست خالی اومدن بابای پسره ۳ لیوان جای خورد😅  آخرم تفاهم نداشتیم رفتن 

🧡

گل و شیرینی نشانه احترامه اصلا مهم نیست خواستگاری توسط معرف باشه یا نهولی خانواده داماد با دست خالی ...

دقیقا عزیزم منم با شما هم نظرم 

معلومه مادرت برای شعور و شخصیت شما خیلی وقت گذاشته دختر خوب😘