2777
2789
عنوان

آخه چه ربطی داره اینا به هم ؟

384 بازدید | 34 پست

سلام

مگه نمیگن هر آدمی سرنوشتی داره ؟

پدر من هر کسی که جوون مرگ میشه ، خانواده شو بشناسه میگه ، پدرش داره چوب کارای جوونیشو می خوره ، شاید منظورش عذاب الهی باشه ولی من متوجه نمیشم مگه اونی که مرده سرنوشتش معلوم نبوده ؟ اگر بخوام حرف پدرمو قبول کنم ، چیزی تحت عنوان سرنوشت رو به طور کل باید بزارم کنار و بگم بچه باید تقاص کارای بد پدرشو بده و کلأ سرنوشتی وجود نداره 

مثلأ دو سال پیش یکی از همسایه های قدیمی شون که من نمی شناسمشون پسرش زن و دو تا بچه داشت تو جاده چالوس شاخ به شاخ زد و مرد ، بابام سریع گفت باباش دنبال کثافت کاری و این حرفا بوده حالا پسرش جوون مرگ شد !!!!

دیروز هم که آرایشگاه بودم بحث جوون مرگی اینا شد ، آرایشگرم گفت که جوون مرگی به خاطر کرف یا کورف نمیدونم چه جوری نوشته میشه ، اصلأ چی هست ؟ 

یعنی یکی بچه ش بمیره که مثلأ کورف یا کرف ؟ 

کسی می تونه منو توجیه کنه ؟ 

تقاص کارای بد پدر و بچه باید بده ؟ پس سرنوشت چی میشه این وسط ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه این دنیا قانونش اینه که اگه اعمالت بد باشه باید تقاص پس بدی حالا برا خودت نشد برا عزیزترین کست پیش میاد یعنی عذابی هزار برابر اون کاری که کردی رو باید بکشی

برا حاجت روا شدنم ی صلوات بفرستین لطفا  

خیلی وقتا خدا پدرمادر رو بوسیله فرزند امتحان میکنه

ان الاموال و الاولاد فتنه

فتنه یعنی ازمایش

خدا وقتی امانتش رو پس میگیره ممکنه داره پدرمادر رو امتحان میکنه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

البته اينكه يه نفر بد زندگي كنه و اشتباه كنه و ادم درستي نباشه

مستقيم رو زندگي زن و بچش تاثير داره

مثلا كلاهبرداري كنه يا ورشكست بشه يا بي ابرو باشه

ناراحتيش  يا بي پوليش مال خانوادش و بچه هاشم ميشه و تو سرنوشت اونا و ايندشون تاثير داره

[QUOTE=46517444]منم اين مدلي خيلي ديدم كه طرف خيلي بد بوده و حق بقيه رو خورده و ظلم كرده و بچه هاش تو زندگي ناراحت ...[/QUOT

من فکر می کنم سرنوشت ، نوعی توجیه برای عذاب کشیدن آدم هاست

به نظر من حرف مزخرفیه 

هر کسی سرنوشتی داره 

کسای دیدم پست ترین آدم ها بودن حرف درار بد دهن بودن برای مردم حرف درست میکردن برای زنو بچه های مردم زندگی مردم نابود میکردن هیچ اتفاق بدیم نیفتاده براشون 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

من که قبول ندارم.

به نظرم اصلا عادلانه نیست این قضاوت. بچه سرنوشت جدایی از پدر و مادرش داره. وسیله نیست که بگی مال مامان و باباشه. عمر هر کس هم یه اندازه ایه.

اونایی که آدمای خوبین ولی داغ بچه میبینن چی؟ یا اونایی که خوبن ولی بچه هاشون آدمای خوبی نمیشن؟

البته اينكه يه نفر بد زندگي كنه و اشتباه كنه و ادم درستي نباشه مستقيم رو زندگي زن و بچش تاثير داره ...

میدونم تاثیر داره ولی اینکه بابای طرف دنبال کارای بد بوده چه ربطی به بچه داره ؟ 

اینجوری یعنی بچه به دنیا میاد واسه عذاب کشیدن دیگه

اگه قرار باشه تو این دنیا بااین شدت مجازات کنه،،همه باید بمیرن ک

بعدشم این از عدالت خدا دوره،،زن و بچه یکی بمیره،تا پدرومادرش عذاب بکشن

یه سری بی احتیاطی ویا بیماری دلیلشه

چرا سخت ترین راه رو برای توجیه انتخاب میکنن!؟!؟

احتمالا اونم منظورش کفر بوده 😯😯