2777
2789
عنوان

اسلیو یا بای پس

513 بازدید | 16 پست

سلام 

وزنم بالاست و همه راهیو رفتم و موفق نشدم میدونم عوارض داره و ب نظرم عوارض وزن خیلی بالا بیشتره

کسی بوده خودش اسلیو یا بای پس کرده باشه؟چقد زمان گذشته و چقد کم کردین

لطفا اگ کسی خودش یا نزدیکانش بوده بهم بگه راجب این عمل

وزن و قد؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

سن قد وزن؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انتخاب اسلیو یا بایپس با توجه به شرایط شما از سمت دکتر هست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من هم پلی کیستیکم و هم تیرویید دارم. ۲۱ بهمن اسلیو کردم و از ۱۳۷ رسیدم ۹۸ 

راضی نیستم چون بای پس مناسب من بود ولی خانوادم نذاشتن 😐

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یعنی قرار نیست بیشتر کم کنی؟

قرار هست ولی توی ۶ ماه باید بیشتر کم میکردم که اون دوتا مورد نذاشت زیاد کم کنم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بعدش مشکلات دیگه ای نداشتین؟مثل ضعف واینا کاملا مثل قبل فعالیت میکنین؟

من خستگی هم داشتم قبل عمل که مال پلی کیستیک و کورتیزولم بود 

بعد عمل خستگیم کمتر شد چون وضعیت تخمدانام بهتر شدش ولی همچنان دارم خستگی 

بخاطر پنتوپرازولی که میدن، ویتامین ب کمتر جذب میشه که همراهش ویتامین میدن، من خودم اسید معدم کم بود و بعضی وقتا پنتو نمی‌خورم که ویتامینی که می‌خوام بهتر جذب بشه 

ولی اگه دو روز یا سه روز پشت هم یادم بره ویتامین بخورم یا یه هفته نامنظم بخورم، سر گیجه شدید میگیرم و چشمام سیاهی می‌ره موقع بلند شدن 

داداشم میگه بخاطر نخوردن قنده ولی خودم فکر میکنم بخاطر نخوردن قرصای ویتامینه. سر همین سمنو همیشه تو یخچالمون هست که من می‌خورم و سرگیجه اینا ندارم 

اما اگه نباشه و قرص ویتامین نامنظم بخورم، سر گیجه شدید میگیرم یعنی موقع بلند شدن یا خم شدن سرم گیج می‌ره و چشمام سیاهی می‌ره 

این مشکل اوایل عمل نبود و ماه چهارم معلوم شد و دو هفته پیش که فهمیدم ایراد از ویتامینام بوده که نخوردم. وگرنه همین هفته من ۵ ساعت پیاده روی کردم و سرم گیج نرفت و مشکلی هم نبود

برای معده هم خیلیا میگن بالا میاریم، یا معده درد گرفتیم بعد عمل و چیزای دیگه که من همچین مشکلی نداشتم و فکر کنم بخاطر دکترم بود چون بقیه مریضاشم این مشکلات رو نداشتن 

همین دیگه، اگه سوالی بود بپرسید و تعارف نکنید