2777
2789
عنوان

رابطه

165 بازدید | 10 پست

من یکیو الان 4 ساله میشناسم بعد یک ساله هم تو رابطه بودیم اولش میگفت ازدواجی نیستم بعدش گفت ک ازدواج کنیم منم با این حرفش خوشحال شدم خلاصه با مامانم حرف میزد بعد منم باهاش بیرون میرفتم بعد یه مدت بهش گفتم کی میای خواستگاری گفت که الان شرایط ازدواجو ندارم و بعد شرو کرد به سرد رفتار کردن و کم کم کلا دیگه حتی جوابمم نمیداد ی هفته گذشت گفتم یعنی چی این رفتارات بهم گفت من از اولشم بهت گفتم ازدواجی نیستم الانم رابطمون شبیهه دوستهای معمولیه رابطه ای که به ازدواج ختم نمیشه هم تموم بشه بهتره منم گفتم باشه خداحافظ  اونم رفت بعد از یک هفته بهم پیام داد که دیگه واسم مردی راهی که باهم رفتیمو میخام تنهایی بگردم بعدش بلاکم کرد الانم دو هفته ازش میگذره من الان واقعا حالم خوب نیس چیکار کنم بنظرتون!؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بیخیالش شو بهش فکر نکن 

تموم شد

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست