2821
2789
عنوان

حسودیم میشه

855 بازدید | 41 پست

جدی به تیچر زبان دوست پسر قبلیم حسودیم میشه(باهم رابطه جن*سی داشتن)پسره برام مهم نیستا دختره خیلی خوشگله جدی موندم چیکار کنم همش خودمو مقایسه میکنم باهاش ازم بزرگتره ۹سال

و عملم داشت ولی خب عمل که بد نیس مهم الانشه که خوشگله وای دارم دیوونه میشم گریم گرفته راهکار ندارین اروم تر شم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تیچر زبان دوست پسر قبلی ، یعنی کس دیگه ای نبود بهش حسادت کنی ، دوست پسر قبلی آخه

خب ببین نمیشه گفت دوست پسرم بود باهم بودیم ولی نبودیم من دوسش داشتم و اون فقط نسبت بهم حس مسئولیت داشت و ویتی من بودم سک*س کردن (خیانت حساب نمیشه) الانشم پسره هست ولی خب بش گفتم برا همیشه میرم ی شهر دیگه یماهه که چند وقت یبار پی ام میده ک دلم تنگ شده برات همین

مطرح کردن رابطه جنسیشون ضرورتی نداشت

هدفت نمیدونم چیه

ولی دختر خوشگل تا دلت بخواد هست

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز