2777
2789
عنوان

گربه اومدخونمون

133 بازدید | 12 پست

ماخونمون طبقه سوم باآسانسوره داشتم باخواهرم میرفتم بیرون خواهرم توراه پله منتظرمن بود یهو تاخواهرم آسانسوروزده ازتوآسانسور گربه پرید اومد توخونه کل مبلا و روپرده جای چنگاش مونده زیرمبلا زیر میزتلویزیون کل خونه رفت ماجیغ میزدیم حیوونی میترسید😭😭😭خداباعث و بانیشولعنت کنه پسر‌طبقه دومی انقدبهشون غذا داده اصلا از ساختمون و پارکینگ نمیرن بیرون الان هم ما وحشت کردیم هم حیوون حدا لعنتش کنه خوب خیلی دوسش داره واکسن بزنه ببره خونش سکته کرده حیوون بیچاره میلرزه خوی ماام دست خودمون نبود ناخودآگاه سه تایی جیغ میکشیدیم😭😭😭😭حق دارم بکشم پسره رو؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربع رو بکش

نهههه حیوون بدبخت بیگناهو انقدعذاب وجدان دارما حیوونکی بچس تقصیر این نره خربیشعوره ازاون طرفم مامان و خواهرم و زن همسایه میگن هیچی نبایدبهش بگی ارازل اوباشه😭😭😭😭دلم میخواست تیکه پارش کنم

گربه رو یکی تو اسانسور گیر انداخته چجوری زدین اون اومده بالا

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
نه حیوون به این نازی ترس داره آخه ؟مقصر خودتونید عکس العمل بدی نشون دادید ترسوندینش

آخه دست خودمون نیست چندشمون میشه بخدا همه چیو شسته بودیم روهمه چی رفت دست خودمون نیست میترسیم و چندشمون میشه اتفاقا خیلی دلمون واسشون میسوزه و دوسشون داریم انقدجیغ زدم گلوم گرفت خدامنو ببخشه😥😥😥😥

جون حیون ارزش زیادی نداره

اصلا نباید گربه رو آزاربدی کارمای خیلی بدی داره من ازهمسایه بیشعورمون خیلی کفریم خوب خبرمرگش حیوونو واکسن بزنه ببره واحدخودش اون حیوونه عقلش نمیرسه تو آسانسور راه پله بوی گند راه میندازه جیش میکنه 

جون حیون ارزش زیادی نداره

حرفتون خیلی زشت بود

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

گربه رو یکی تو اسانسور گیر انداخته چجوری زدین اون اومده بالا

نه والله کسی کاری نداره انقداین بیشعور تو محیط خود ساختمون بهشون غذا داده اون طفلیاام عقل ندارن درآسانسوربازباشه میان تو