2777
2789
عنوان

شک

227 بازدید | 18 پست

ترخدا راه حل بهم بدید ..من همونیم که گفتم به نامزدم شک کردم  بعد متوجه شدم دختره زنگش میزد ولی دختره میدونست که با منه . و این بهش گفته بود من توی رابطم .ولی بازم زنگ میزد دختره بهش تا من فهمیدما زنگ دختره زدم .دیروز بعد از 2 روز باهاش مجبور شدم اشتی کنم از بس زنگ زدو اینو اونا واسطه کرد . گفت دختره را بلاک کرده .صبح بهش گفتم اگر چیزی مونده نگفتی بگو تا من خودم نفهمیدم گفت من یبار با هاشون رفتم شام .اخه دختره دختر عمه ی دوست دختر دوستش بوده . وای من هنگ کردم . ولی هیچی نگفتم چون گفتم اگه داد و بیداد کنم دیگه برام چیزی تعریف نمیکنه .الان خیلی شک دارم بهشم گفتم دیگه بهت حسی ندارم و خیلی شک دارم بهت باید اعتمادم بدست بیاری.. ولی حالم بده فکرم درگیره .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد کردین؟اینو میدونی که زندگی قبل از شما دیگه به شما ربطی نداره

من شوهرم دوس دختر نداشت قبل از من، ولی اگه دوست دخترم داشت نوش جونش به من ربطی نداره..قبل از من به خودش مربوط میشه.

عزیزم شما سعی کن یه بار دیگه بهش فرصت بدی ولی حواستو جمع کن.نامزدت اگه دوستت داشته باشه مقابل همه هوا و هوس ها وایمیسته چه شما بخوایش چه نخوایش

بیخوذی زندگیتو سیاه نکن.اینجوری برا شخص سوم میدان میدی.یادت باشه

عزیزم تنها راهش امتحان دوبارست، الان نه بذار ده روزی بگذره در پوشش یک فرد ناشناس بهش پیام بفرست و الکی بگو از طریق کسی میشناسیش .. یه عکس خوشگلم از یه دختر خوشگل بهش بده بگو خودمم.. هی پیام بده بهش.. اگر دیدی باهات حرف زد و دل و قلوه داد...

مدرکش رو بردار و با والدینت صحبت کن و نظر اصلی بعقیده من حرفای مامان و بابا و خودت هست برای این فرد

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است

حتما حد و حدودش رو بفهم

وگرنه همیشه ذهنت رو مشغول می کنه

من عقدی بودم شوهرم خط دایم داشت و 250 تومن بدهی.مخابرات می خواست ق ط کنه خطو

من بهش گفتم خطو بده به من ، من بدهیشو میدم گفت باشه

روز اول که انداختم تو گوشی یه دختره زنگ زد

هر چی گفتم کی هست و...

دختره گفت یه مدت باهاش بودم و تلفنی 

از همسرم توضیح خواستم اون هی طفره رفت یعنی جنجال به پا کرد که دروغه و خودمو می کشم و..

با وجودی که الان 10 سال از اون قضیه میگذره و هیچ مسئله یا ...از همسرم ندیدم ولی گاهی فک می کنم چقدر با طرف رابطه داشته و این بدهی مال اون بوده یا نه؟

جالبه روز بعد پدرشوهر خطمو گرفت و دیگه پس نداد پولم هم رفت

به خودم میگم خرج دختربازیشو من دادم

عقد کردین؟اینو میدونی که زندگی قبل از شما دیگه به شما ربطی نداره من شوهرم دوس دختر نداشت قبل از من، ...

بنظرتون این کاری که کردو دیگه به روش نیارم ؟ یا بهش بگم دارم اذیت میشم ؟

خیلی ریلکس بذارش کنار وکات کن.ارزش نداره عمرتوصرف یه خوش گذرون هوسباز کنی که همزمان شما رو داره با دیگری بیرون میره اونم تو آشنایی که همه چیزت طرفته. 

پروردگارا منتظر معجزه ام...
حتما حد و حدودش رو بفهم وگرنه همیشه ذهنت رو مشغول می کنه من عقدی بودم شوهرم خط دایم داشت و 250 توم ...

وای میفهمم چی میگی .خیلی بده این خوره تا اخر عمر با ادم میمونه . من دوست پسر چندسالم همینطوری بهم خیانت کرد با این که خیلی دوستم داشتم ولی هیچ وقت نتونستم ببخشمش و ولش کردم .. الان که اینا از یه مرده دیگه میبینم حالم بده.

عقد کردین؟اینو میدونی که زندگی قبل از شما دیگه به شما ربطی نداره من شوهرم دوس دختر نداشت قبل از من، ...

تا وقتی بهش ربط نداره که تموم شده باشه!وقتی هنوز ردپای گذشته تو زندگیشه فایده نداره.نامزدش وقتی نمیتونه یه رابطه اشتباهو تموم کنه معلومه درایت نداره

عاشق خودمم...بوس بوس
بنظرتون این کاری که کردو دیگه به روش نیارم ؟ یا بهش بگم دارم اذیت میشم ؟

به احتمال خیلی زیاد بازم خیانت میکنه.شما که عقد نیستید پس بزارش کنار تا یه ضربه ی بدتر نزده.وقتی راحت میگه شام رفتیم بیرون منتظر چیزای دیگه هم باش

نه بابا عقد نکردیم ..فعلا 8 ماهه داریم باهم اشنا میشیم .

کسیکه نتونه قبل از تمام کردن یه رابطه واردرابطه جدید بشه قابل اعتماد نیس.تجربه سختی میشه برات.تا مطمئن نشدی ازطرف اون و خطاشو نبخشیدی و فراموش نکردی جدی نکن رابطتتو

عاشق خودمم...بوس بوس

بهش که میگم میکه من اصلا با اون رابطه ایی نداشتم . فقط چندباری زنگ میزد تازه فقطم اون زنگ میزد . منم فقط چند بارشا جواب دادم . بقیشا محل ندادم . الانم بلاکش کردم توام دیگه بهش که زنگ زدی .دیگه این موضوع را ادامه نده .من دیگه اشتباهی نمیکنم . وقتی اینطوری میگه اصلا نمیدونم بگم چی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز