2777
2789
عنوان

هنوز خوب نشدم

160 بازدید | 3 پست

شیم درمانی میشم ولی هنور خوب نیستم

چقدر طول میکشه

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

پسرم خوب میشی، سرطان فقط اسمش یکم بزرگه، و گرنه اونم یه بیماری بیشتر نیست.

منم گذروندم این روزا رو، رگهام اینقدر دارو زده بودن خشک شده بودن، دستمو نمیتونستم تکون بدم، خطر خونریزی داخلی برام بود با پلاکت خیلی پایین. چند بار به خاطر التهاب زیاد و عفونت ICU بستری شدم. الآن سُر و مُر و گنده خدمتت دارم پست میذارم و بچه دار هم شدم. 

اصلا بگو یکبار، ازش نترسیدم، مثل سرماخوردگیه برام.

حالا به فکر دکترا گرفتنم هستم و خیلی برنامه های دیگه.

این روزا میگذره پسرم، تو فقط به فکر کارای آینده ات باش.

تو زورت زیاده، ضربه فنیش کن.

آمار زیادی هم هست که با کلادریبین کلا میره تو فاز حاموشی، تا پیر بشن هم حتی ممکنه برنگرده.

برات همیشه آرزوی سلامتی و موفقیت دارم و خوشبختی کنار خانواده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انشالله که حالتان خوب باشه 

من خیلی ها. و شنیدم که این بیماری رو درمان کردند و سالهای سال هست دارند ادامه ی حیات میدن یکیش همسایه دخترخاله م هست ۲۵ سال قبل پیوند مغز استخوان کرده بعدش ماشاالله الان دخترها شو شوهر داده و کامل سالم هست و زندگی شو می‌کنه شما حتما که موفق می‌شوید

مادر خودم هم کنسر خون داره از نوع فولیکولار انشالله هر دو باهم شفا میگیرید خیلی امیدوار باشید علم الان خیلی پیشرفت کرده

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .