2777
2789
عنوان

مهندسا بیایین

265 بازدید | 6 پست

بچه ها تو زمینه معماری و عمران اموزشگاه های خوب نمیدونین کجان خانه عمران و مرکز معماری و چند جا دیگه هستن ولی نمیدونم کجا برم ؟ اگه خودتون میدونین یا دوست و اشنای مهندس دارین میپرسین بگین بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای یادگیری معماری و عمران، چند تا از آموزشگاه‌های معتبر در تهران عبارت‌اند از:

1. خانه عمران: یکی از معتبرترین مراکز آموزشی در زمینه عمران و مدیریت ساخت. دوره‌های متنوعی داره که برای مهندسین عمران بسیار کاربردیه.

2. مرکز معماری ایران: اینجا بیشتر روی معماری و طراحی تمرکز داره. دوره‌های مختلفی از طراحی تا نرم‌افزارهای مرتبط با معماری برگزار می‌کنه.

3. آکادمی معماری و هنرهای زیبای تهران: این مرکز بیشتر روی آموزش‌های تخصصی و حرفه‌ای معماری تمرکز داره و کارگاه‌های متنوعی ارائه می‌ده.

4. آموزشگاه جهاد دانشگاهی: شعبه‌های مختلفی داره و دوره‌های متنوعی در زمینه عمران و معماری برگزار می‌کنه.

بهترین کار اینه که اول ببینی هدفت چیه و چه مهارت‌هایی می‌خوای یاد بگیری، بعدش دوره‌هاشون رو بررسی کنی. از دوستان یا آشنایانی که در این زمینه فعال هستن هم بپرس، شاید تجربه‌شون کمک کنه تا انتخاب بهتری داشته باشی.

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃
برای یادگیری معماری و عمران، چند تا از آموزشگاه‌های معتبر در تهران عبارت‌اند از:1. خانه عمران: یکی ا ...

مرسی عزیزم من الان بین خانه عمران و مرکز معماری موندم میخوام دوره های اجرای صفر تا صد رو برم هزینه ام حدود ۲۰ تومن میگیرن میترسم برم خوب نباشه چون هزینشم کم نیست