2777
2789
عنوان

بچه دوم

233 بازدید | 23 پست

دخترم ۶ سالشه امسال میره پیش دبستانی خودم سی ساله هستم

همه دوستاش خواهر برادر دارن دخترم ناراحت میشه میگه من تنهام 

من کلا قصدم اینه دیگه بچه نیارم نه روحیشو دارم نه توان مالی با این اوضاع زندگی مستاجریم تموم تلاشمون اینه بتونیم یه خونه متراژ پایین بخریم شوهرم کارمند درامد متوسط 

شما چند تا بچه دارین چطور میرسین دلم برای دخترم میسوزه ولی نمیخوام احساسی تصمیم بگیرم دوست دارم تمام تلاشم برای خوشبختیش بکنم چیزی کم نباشه براش ولی وقتی یکی دیگه بیاد همه چی تقسیم میشه راهنمایی کنید

دخترم مهر میره کلاس اول پسرمم مهر دنیا میاذ

ناخوذسته بود اما الان خیلی خوشحالم 

۳۲ سالمه و مستاجر مادرشوهریم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مستاجری دیگه برا اکثریته، ببین میتونی وقتی بچه به دنیا اومد نیاز های اولیه مثل پوشاک شو تامین کنی؟ 

درکل بدون در آینده خواهر برادر به دردش میخوره

چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨

در شرایط کنونی به بیشترین چیزی که نیاز داره خوهرو برادر و هم بازیه

ولی شما شرایط خودت را بسنج و اگر چند سال بعد شرایطط خوب میشه و مشکلی با دو تا بچه پیدا نمیکنی دومی را بیار

شرایط الان خوب نیست شاید وقتی از مستاجر خلاص شدی و اوکی شدی شرایط بچه را داشته باشی ولی اون موقع نیاز دخترت تغییر میکنه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من دو تا دختر دارم 

واقعا مونس و همدم و دلسوز هم هستن 

این که میگی همه چی تقسیم میشه یعنی چی.

آدم ده تا بچه هم داشته باشه صد شو می‌زاره برا بچه هاش 

ولی شرایط مالی اگه خوب نیس سخته دومی اونم تو این اوضاع اقتصادی 

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 

من دخترم 7 سال و نیمش بود پسرم ب دنیا امد رابطه شون خوبه خدا رو شکر دخترم خیلی دوسش داره. البته کم باهاش بازی میکنه ولی عاشقش  ب نظرم تک فرزندی اصلا خوب نیست منم کلا هدفم دوتا بچه بود  راضیم خدا رو شکر 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مستاجری دیگه برا اکثریته، ببین میتونی وقتی بچه به دنیا اومد نیاز های اولیه مثل پوشاک شو تامین کنی؟ د ...

فقط پوشاک نیست

خوراک خوب و تفریح و آموزش و مسافرت و کلاس های متفرقه هم جزو نیازهای اولیه ی یه بچه هست عزیزم

راستش توان مالی خیلی مهمه 

من پسرم ۸سالشه توان ماای دارم ولی اصلا نمیخواستم دومی حوصله بچه ندارم ولی یهویی باردار شدم با اینکه مشکل داشتیم و فکر میکردم نمیشه ولی حالا که شده خیلی خوشحالم پسرم خیلی ذوق داره همش میگه چرا زودتر نیاوردی الان باهم میخوابیدیم شبا و از این حرفا خوشحالم در آینده تنها نیست و یه برادر داره

همیشه که منو باباش کنارش نمیمونیم ❤️❤️