2777
2789
عنوان

پسرم غذانمیخوره چیکارش کنم

546 بازدید | 61 پست

امروز بردمش واکسن ی سالگیشو زدن 

بهداشت گفت دوماهه پسرت اصلااضافه نکرده 

خانوما اصلالب ب غذانمیزنه ب زورروزه سه قاشق غذابخوره یان 

خودشم خیلی ریزه خیلی نگرانم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنقلات میخوره

یا کلا هیچی نمیخوره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عزیزم قلق داره بچه

تا گفت نمیخورم نگو باش

ی دختر دو ساله به شدت بدغذا اما ماشاالله تپل دارم

هرجور شده بهش غذا بده

با کارتون دیدن

با آب بازی

تاب بازی‌

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ببین ب زور روزه شایدسه قاشق غذامیخوره بخدا غذاهاشوخوشمزه هم درست میکنم نمیخوره

سرگرمش کن 

خواهرم همینکارو میکرد و بهش غذا میداد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عزیزم قلق داره بچهتا گفت نمیخورم نگو باشی دختر دو ساله به شدت بدغذا اما ماشاالله تپل دارمهرجور شده ب ...

نمیخوره همه هرجوری مدلی بگی غذابهش میدم نمیخوره خستم کرده 

غذای دهنشو درمیاره

قاشق میکنی تو‌دهنش 

حالت تهوع میگیره؟

اگه اره این درمان داره حس های تو دهنش زیادی فعاله برای همین حالش بد میشه که غذا بخوره یه دکتر هست بهت مشاوره میده قبلا۵۰۰میگرفت برای مشاوره الانم نمیدونم میخوای از خواهرم پیجش میگیرم میفرستم برات خیلی کمک کرده بهش بچش غذا خور شده بهش ماساژ دهانی داده این حس تهوع ازبین رفته میتونه غذا بخوره حتما به فکر باش چون بعدا بچه بد غذا میشه هر غذایی نمیخوره حالش بد میشه