2821
2789
دیگه اعتقاد دارم بهت😭😭😭مرسی ازت برات دعا میکنم ببخشید واقعا اذیتت کردم الهی خدا بهت عمر با عزت بد ...

شاید تا شب چند دیگم بزنی حسم میگه خیلی عجله داری میخوای دعوا راه بندازی چرا اینجوز و چرا اونجور دیگه خیلی پیله میکنی بعنی اگه یه چیزو بخوای باید تا اخرش بری و بیخیال نمیشی تا بهش نرسی 

که زیادیم خوب نیس 

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید تا شب چند دیگم بزنی حسم میگه خیلی عجله داری میخوای دعوا راه بندازی چرا اینجوز و چرا اونجور دیگه ...

یعنی چی زیاد نفهمیدم

ببینید خودتون رو بزارید جای من یهو یه عشق آتشین ۱سال و نیمه آینده رو باهاش تصور کردی رو باید از دست بدی یه مقدار گیج میشی بخدا اشکام بند نمیاد نمیدونم چیکار کنم بخدا خواهری شرایطم خیلی بده 

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
شاید تا شب چند دیگم بزنی حسم میگه خیلی عجله داری میخوای دعوا راه بندازی چرا اینجوز و چرا اونجور دیگه ...

منظورتون زو نفهمیدم عزیز میشه بیشتر توضیح بدین

یعنی چی زیاد نفهمیدمببینید خودتون رو بزارید جای من یهو یه عشق آتشین ۱سال و نیمه آینده رو باهاش تصور ...

عزیزم اگه خونده باشی میفهمی چی میکم‌ خیلی زیادین نمیتونم برا تک تک اینقدر وقت بزارم و تمرکز کنم سخته منم یه نفرم گفتم بهت کم دوست داره نگفتم اصلا دوست نداره قشنگ بخون گفتم احتمال ازدواجتون کمه نگفتم اصلا نیس 

خب اون دیگه به سیاست تو بستگی داره میتونی سرنوشتت روعوض به مرور دوست داشتنس رو بیشتر کنی قشنگ بخون  

واقعا نمیسه واسه همه اینقدر توضبح بدی منم مختصر میگم ویگه

عزیزم اگه خونده باشی میفهمی چی میکم‌ خیلی زیادین نمیتونم برا تک تک اینقدر وقت بزارم و تمرکز کنم سخته ...

قربونت برمممم خواهری الهی خدا هرچی میخای بهت بده بخدا شرایط زندگیم زیاد خوب نیست شک کردم بهش کارم شده گریه این یه هفته هی دارم اصرار میکنم بهش اونم با این اصرار داره دور میشه بابام مریض سرطانیه داریم سختی میکشیم شما مثل خواهرم میمونید یهو باید از عشق یک سال و نیمه دل بکنم سختمه هیچ راهی جلوم نیست قلبم شکسته

مرسی که وقت گذاشتین واسم مرسی که راهنماییم کردین راست میگین شما حق دارن

یعنی با سیاست زنونه باید عشقم رو بیشتر کنم تا دوست داشتنه بیشتر بشه درسته؟ایشون به خونوادش گفته یه نفر رو دوست داره

استارتر به منم میگی❤️درمورد مشخصات همسر آیندم چی حس میکنی؟

پولدار وضعش خوبه مهربون شیک پوش خودتم مغرور و لجباز دنبال انتقام گرفتن نیسی  ولی کسی اذیتت کنه هم نمی تونی ببخشیش

پولدار وضعش خوبه مهربون شیک پوش خودتم مغرور و لجباز دنبال انتقام گرفتن نیسی ولی کسی اذیتت کنه هم نم ...

استارتر عاشقمه بنظرت؟😂❤️

دمت گرمممم مرسی

استارتر میشه درمورد دانشگاهم یکی دیگه بپرسم؟🥺🥺❤️❤️

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

استارتر عاشقمه بنظرت؟😂❤️دمت گرمممم مرسیاستارتر میشه درمورد دانشگاهم یکی دیگه بپرسم؟🥺🥺❤️❤️

اره دوست داره 

خواهش میکنم 😍🌹

بپرس