nhfvbjgv مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 4797 بازدید | 754 پست فقط یکی سوال جواب میدم ببشتر نپرسین مرسی 🙏 من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 1403/06/10 | 15:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 باهم ازدواج میکنیم؟ احتمالش زیاد نیس من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25332 یعنی سردر گم میشی نمی دونی چیکار بکنی و پستی و بلندی خیلی داری کی و چه تایمی ازدواج میکنم با کی؟عالیه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختربینظیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3491 احتمالش زیاد نیس چرا واقعا من دوسش دارم خبممکنه خطا داشته باشه؟ 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 کی و چه تایمی ازدواج میکنم با کی؟عالیه حدودا بهار سال بعد یه مرد قد بلند چهارشونه و مو مشکی من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 اسی تهران قبول میشم یا اهواز؟؟؟ تههران من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25332 حدودا بهار سال بعد یه مرد قد بلند چهارشونه و مو مشکی میگی پستی بلندی خیلیدارم تو زندگی مشترک خخخخیلی سختی دارم یا قبلش ببخشیدا میدونم زیاد شد اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 چرا واقعا من دوسش دارم خبممکنه خطا داشته باشه؟ خطا بله ولی هر چی حس میکنم ۹۹ درصد اتفاق میافته دیگه این به خودت بستگی داره باور کنی بانه چون یخورده چشم سومم بازه ولی کامل نه من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
دختربینظیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3491 خطا بله ولی هر چی حس میکنم ۹۹ درصد اتفاق میافته دیگه این به خودت بستگی داره باور کنی بانه چون یخورد ... کجایی هست نامزدم؟ 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 میگی پستی بلندی خیلیدارم تو زندگی مشترک خخخخیلی سختی دارم یا قبلش ببخشیدا میدونم زیاد شد جفتش داری ولی باید درستش کنی بیشتریا دارن من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 بچها بیشتر یکی نپرسین لطفا 😑 من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
دختربینظیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3491 بچها بیشتر یکی نپرسین لطفا 😑 ببخشید اینم جواب بدین نامزدم کجایی هست 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1301 ببخشید اینم جواب بدین نامزدم کجایی هست ببین تهران یا مشهد ببین علم غیب ندارما 😅 بعضی چیزا رو میشه حس نکرد نه این که کل زندگی طرفو از اول تا اخر ببینی من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
دختربینظیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3491 ببین تهران یا مشهد ببین علم غیب ندارما 😅 بعضی چیزا رو میشه حس نکرد نه این که کل زندگی طرفو از اول ت ... اونوقت طرف باید باور داشته باشه حس ششم رو تا براش درست در بیاد؟الان میخام برم باهاش کات کنم چون دوسم نداره 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃